Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Λόγω της κρίσης αναγκαζόμαστε και κάνουμε δυο και τρεις δουλειές μέσα στη μέρα»

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σκιαγραφεί τις δυσκολίες που βιώνουν σήμερα οι ηθοποιοί, ακόμα και οι πιο επιτυχημένοι και αναγνωρισμένοι για το έργο τους όπως είναι εκείνη.


Στην ερώτηση πόσος ελεύθερος χρόνος της μένει για να ασχοληθεί με πράγματα που την ευχαριστούν, η ίδια μονολεκτικά απαντά «ελάχιστος» και συνεχίζει εξηγώντας: «Δεν κάνω τίποτα άλλο απ’ το να πηγαίνω στη δουλειά και να γυρίζω στο σπίτι μου, πτώμα απ’ την κούραση» λέει η αγαπημένη ηθοποιός στη real και συνεχίζει: «Λόγω και της κρίσης αναγκαζόμαστε και κάνουμε δυο και τρεις δουλειές μέσα στη μέρα.

Όταν έχεις τέτοιο φόρτο μιας τόσο απαιτητικής δουλειάς που ζητάει από σένα να τα δίνεις όλα, που διεκδικεί μεγάλη δαπάνη ενέργειας, αντιλαμβάνεσαι ότι το τελευταίο που θέλεις να κάνεις μετά την παράσταση είναι να βγεις έξω. Από χαρακτήρα, δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει το ξόδεμα χρόνου στα μπαρ και στα ρεστοράν της νύχτας… Έτσι κι αλλιώς τώρα πια τα χρήματα που παίρνουμε δεν μας επιτρέπουν να έχουμε τέτοιες πολυτέλειες. Παλιότερα βγαίναμε με φίλους πιο συχνά».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!