Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ – Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως….


Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45:

Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο, με τη Μαργαρίτα και τον Σταύρο, ταράζει τη ζωή στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο.

Ο Νικόλας προσπαθεί να στηρίξει τη Μαργαρίτα, αλλά εμποδίζει τους μαθητές να διώξουν, με υπογραφές, τον Σταύρο.

Ταυτόχρονα, ο Σταματάκης ζητάει τη βοήθεια της Χρύσας, ελπίζοντας σε έναν διακριτικό χειρισμό της υπόθεσης. Ταυτόχρονα, η Ζωή επιτίθεται στον Τόλη, αμφισβητώντας τη βιολογική του σχέση με τη μητέρα της.

Αναλυτικά στα επεισόδια θα δείτε:

Στο αποψινό επεισόδιο, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 στις 21:45 στην ΕΡΤ1, θα δείτε:

Η σχέση της Νάσιας με τον Μάκη γίνεται ακόμα πιο στενή, ανακαλύπτοντας ο ένας στον άλλο κάτι παραπάνω από έναν καλό φίλο. Η επιθετικότητα του Σταματάκη, κλονίζει τη σχέση του Νικόλα με την Πέρσα. Η Δάφνη χρησιμοποιεί την πολιτική της θέση, για να κάνει παράπονα στον αρμόδιο υπουργό σχετικά με τη συμπεριφορά του Ίσσαρη και του Τμήματος Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών στη δολοφονική επίθεση εναντίον της. Η Χρύσα συμβουλεύει τον Ίσσαρη πώς να πλησιάσει την Καμβύση και να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.

Ο Βασίλης αρχίζει να ανησυχεί με τη συμπεριφορά του Σταματάκη, καταλαβαίνοντας ότι έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τη λογική. Η Μπετίνα αποκαλύπτει στον Λάκη ότι γνώριζε για τη νύχτα που πέρασε με την στρίπερ και του δείχνει τις φωτογραφίες που της άφησαν.

Η Αμάντα λέει στον πατέρα της ότι δεν εμπιστεύεται τον συνεργάτη του. Η ένταση στη σχέση της Έφης με τη μητέρα της επιδεινώνεται, όσο οι πληροφορίες εναντίον του πατέρα της πληθαίνουν και στο στόχαστρό της μπαίνει ο Λημνιός. Εκείνος, όμως, καταλαβαίνει τη δυσαρέσκεια του κοριτσιού και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Ο Κάσδαγλης προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες του Νικόλα για την Πέρσα και την υπερασπίζεται. Η Λέτα ανοίγεται στους γονείς της, αλλά πληγώνεται όταν μαθαίνει πως εκείνοι συζητούν, από καιρό τώρα, το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου.

Ο Σταματάκης ζητάει συγγνώμη από τον Νικόλα, αναζητεί, όμως, τον άνθρωπο που χάκαρε πάλι τις κάμερες και τα κινητά και που διέρρευσε το φιλί του με την Πέρσα. Μια συμπλοκή μεταξύ των μαθητών, θα κάνει τον Βασίλη να αλλάξει τη στάση του απέναντι στο Κολλέγιο και τη διοίκηση.

Η Ζωή επιτίθεται στον Τόλη, αμφισβητώντας τη βιολογική του σχέση με τη μητέρα της. Η φιλία της Δέσποινας με τον Ίκαρο αποκαθίσταται, όταν εκείνος της δείχνει ότι λυπάται για τις υπερβολές του. Η Δέσποινα του μιλάει για τα μελλοντικά της σχέδια.

Ποιο είναι το καινούριο βίντεο που θα ταράξει τη ζωή στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο; Ποιο είναι το σχέδιο του Ίσσαρη με την αρχηγό της Δημοκρατικής Ένωσης Κέντρου;

Αύριο, Τρίτη στις 21:45 στην ΕΡΤ1, ο Νικόλας δίνει στην Άννα τις αποδείξεις ότι ο Λημνιός σκότωσε τους δύο άνδρες. Ο Σταματάκης προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του με την Πέρσα και να συμφιλιωθούν ξανά. Παραδέχεται πόσο πιεσμένος είναι και πόσο εύκολα παραλογίζεται το τελευταίο διάστημα.

Στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο, αρχίζει έρευνα για το βίντεο που διέρρευσε με τη Μαργαρίτα και τον Σταύρο. Ανησυχώντας ότι η μαθήτρια έπεσε θύμα βιασμού, η Πέρσα την πιέζει να της πει τι προηγήθηκε πριν από την καταγραφή του σοκαριστικού βίντεο, που είδε όλο το σχολείο στα χακαρισμένα τους κινητά.

Ο Σταύρος απειλεί να καρφώσει τον Λάμπη, επειδή η Μαργαρίτα στο βίντεο έχει κάνει χρήση των ναρκωτικών που εκείνος της έδωσε. Ο Γιώργος αρνείται ότι ευθύνεται για τη διαρροή του βίντεο στους μαθητές.

Η Δάφνη προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην εμπιστοσύνη της για τον Λημνιό και τις φήμες για τον πρώην σύζυγό της που απειλούν την πολιτική της δραστηριότητα. Ποιο είναι το πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον που παρακολουθεί τα μυστικά της;

Η Έφη καβγαδίζει με τις φίλες της παίρνοντας το μέρος του Σταύρου και αμφισβητώντας ότι βίασε τη Μαργαρίτα. Ο Νικόλας προσπαθεί να στηρίξει τη Μαργαρίτα, αλλά εμποδίζει τους μαθητές να περιθωριοποιήσουν τον Σταύρο και να τον διώξουν με υπογραφές. Ο Σταματάκης ζητάει πάλι τη βοήθεια της Χρύσας, ελπίζοντας σε έναν διακριτικό χειρισμό της υπόθεσης από την Αστυνομία και το Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών.

Η Λέτα χρειάζεται τη μητέρα της όσο ποτέ και η Έφη βρίσκει έναν φίλο και σύμμαχο στο πρόσωπο του Λημνιού. Η Ζωή παραπονιέται στην Μπετίνα ότι ο «άγνωστος» γιος της από το παρελθόν, κοντεύει να διαλύσει την οικογενειακή τους ζωή.

Ποιος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Σταύρου; Πώς διέρρευσε το βίντεο του βιασμού της Μαργαρίτας; Γιατί ο Σταματάκης γίνεται ξαφνικά επιθετικός με τη Δέσποινα;

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!