Κάνε Μια Ευχή ….. Και θα βρεθείς στο ”Wish Theatre”


Το WISH THEATRΕ έκανε την εμφάνιση του στην αθηναϊκή νύχτα και βάζει νέες δομές στην διασκέδαση.


Γίνετε διάσημο στέκι και δημιουργεί πανικούς.
Το live clubbing που γίνεται η απόλυτη τάση στην νύχτα, δίνοντας στο κοινό που το γουστάρει αυτό το μαγαζί την δυνατότητα να ταξιδεύει μουσικά σε όλο αυτό το όμορφο συνονθύλευμα των μοναδικών επιτυχιών που ξέρουν καλά να παίζουν στο μαγαζί και οι dj αλλά και τα απίθανα live που στήνονται στο μαγαζί.


Καταφέρνει να καθιερωθεί αμέσως και να δείξει ότι είναι το στολίδι των Δυτικών προαστίων.
Η εναλλακτική μορφή διασκέδασης που μας δίνει το wish theatre έχει ταιριάξει με αυτή του Χρήστου Σεβαστού και μαζί τους ζήσαμε το απόλυτο, ένα Σάββατο βράδυ γεμάτο ενέργεια και πάθος.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι nα κλείσετε θέση και να το απολαύσετε γιατί μαζί τους έχουμε ακόμα πολλά να ζήσουμε αφού όπως λένε οι τσεκαρισμένες πληροφορίες μας έρχονται συγκλονιστικά πράγματα εκεί μέσα.


Είναι ένα μαγαζί που θα έλεγα ‘ξύπνησε’ ξανά τον μύθο των υπερκλαμπ, και στέκεται ικανό να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του φέρνοντας στο προσκήνιο εκείνη την διασκέδαση άνευ όρων, που είναι βασισμένη και άρτια δομημένη στα πρότυπα των top χώρων του εξωτερικού.

Έχει καταφέρει να γίνει ο απόλυτος πόλος έλξης για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας που σίγουρα εκεί μέσα θα την ζήσει!

Έχει πολλά στοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό. Συνθέτουν την φαντασμαγορική του εικόνα, έχοντας μια εξαιρετική δόμηση, ήχο, φωτισμό αλλά και ένα τέλειο προσωπικό που στέκεται δίπλα στον πελάτη ακριβώς όπως του αρμόζει. Με ευγένεια χαμόγελο και ενέργεια

Οι καλύτεροι dj’s της Αθήνας βάζουν φωτιά από τα decks του, με εκπληκτικές μουσικές που είναι σίγουρο ότι θα απογειώσει τα βράδια σας.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι…Μια Ευχή ….. Και θα βρεθείτε στο Wish Theatre !!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!