Καλομοίρα: Η ανάρτηση για την επέτειο γάμου της με τον Γιώργο Μπούσαλη


Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας  showbiz. Οι δύο τους είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά.

Το ζευγάρι σήμερα κλείνει 13 χρόνια παντρεμένο, καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 26 Σεπτεμβρίου του 2010. Η Καλομοίρα, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία από το 1995. Σε αυτή απεικονίζονται σε παιδική ηλικία να χορεύουν. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Γιορτάζουμε την επέτειό μας! Είσαι το πρώτο και τελευταίο φιλί της ημέρας μου. Τα τρία καταπληκτικά μας παιδιά κάνουν το ταξίδι μας τον μεγαλύτερο θησαυρό. Θα σε αγαπώ για πάντα».

Σε πρόσφατη ανάρτησή της για τα γενέθλια του συζύγου της, η γνωστή τραγουδίστρια είχε γράψει: «Σε εκείνον που αιχμαλώτισε την καρδιά μου χρόνια πριν και ακόμα την κρατάει στα ευγενικά του χέρια, αυτή την ξεχωριστή μέρα, εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια. Είσαι η αγάπη μου, ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου, κάνεις την κάθε μέρα πιο φωτεινή».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!