Καλομοίρα: Στην Έλλη Κοκκίνου και τους Onirama μετά την ανακοίνωση του προβλήματος του μικρού της [εικόνες]

Η Καλομοίρα δε το βάζει κάτω και πήγε να δει τους αγαπημένους της φίλους που βρίσκονται στην Αμερική.


Η ίδια μάλιστα θέλησε να γνωστοποιήσει το πρόβλημα υγείας του, μέσα από το προσωπικό της blog, συγκλονίζοντας με τα λόγια της, ενώ δημοσίευσε και την παρακάτω οικογενειακή φωτογραφία από το νοσοκομείο -να σας ενημέρωσουμε πως ο μικρούλης έμεινε εκεί για δύο εβδομάδες.

kalomoira

Ο Δημήτρης διαγνώστηκε με την ασθένεια Myasthenia Gravis, μια χρόνια αυτοάνοση (autoimmune) πάθηση που χαρακτηρίζεται από πολλαπλών βαθμών αδυναμία των σκελετικών μυών του σώματος και είναι εξαιρετικά σπάνια, μια και το ποσοστό εμφάνισής της είναι 20 στους 100.000 πληθυσμού.

Στην πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, η Καλομοίρα έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα, θέλοντας να δώσει κουράγιο σε όσους αντιμετωπίζει το ίδιο ακριβώς στην οικογένειά της, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της.

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το σοβαρό αυτό πρόβλημα υγέιας που τους ταρκούνησε. Οι δυο τους επισκέφτηκαν το Sheraton Tyson Corner για να απολαύσουν live την Έλλη Κοκκίνα με τους Onirama -το τελευταίο διάστημα δίνουν συναυλίες στην Αμερική.

Η Καλομοίρα ήταν όπως πάντα stylish, επιλέγοντας ένα μικρό μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με nude γόβες, ενώ όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί, χαμογελά στο πλευρό του συζύγου της, τόσο με την Έλλη Κοκκίνου, όσο και με την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ακολούθησε το σύζυγό της στην περιοδεία του.

kalomoira kokkinou mpousalhskalomoira mpousalis christidou..

Δείτε την Έλλη Κοκκίνου και τους Onirama στη σκηνή:

elli kokkinou nea yorkielli kokkinou thodoris marantinis...

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!