Καλομοίρα: Η βάφτιση των διδύμων θα γίνει στην Ελλάδα!

Η βάφτιση στην Ελλάδα του χρόνου!


Μπορεί η Καλομοίρα να ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της αλλά δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα. Άλλωστε εδώ έχει πολλούς φίλους και συγγενείς οι οποίοι δυστυχώς λόγω της απόστασης δεν κατάφεραν να είναι κοντά της στις όμορφες στιγμές του γάμου και της γέννησης των παιδιών της. Η αγαπημένη σου star όμως θα τους αποζημιώσει κάνοντας την βάφτιση των διδύμων στην Ελλάδα!

/

“Η γιαγιά μου η Ελένη, που ζει στο χωριό, θα χαρεί πολύ αν το κάνουμε εκεί. Είμαστε από το ίδιο χωριό με το Γιώργο, τα Νιάτα Λακωνίας, το ίδιο και οι κουμπάροι μας και το αγαπάμε πολύ”, εξηγεί η Καλομοίρα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People. Το σχεδιάζουν λοιπόν για τον επόμενο χρόνο αφού φέτος τα μωράκια της είναι πολύ μικρά και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης έχει πολλές δουλειές.

Νονοί των μικρών θα είναι ο Γιώργος και ο Αγάπιος που τους έχουν παντρέψει κιόλας αλλά όχι μόνοι τους αφού θέλει το κάθε μωρό της να έχει από ένα νονό και μία νονά. Οπότε θα γίνουν νονές και η αδερφή της και η ξαδέρφη της η Ελένη.

Όσο για τα ονόματα, έχουν ήδη γίνει γνωστά και δεν είναι άλλα από το Νίκος που λένε το μπαμπά της Καλομοίρας και το Δημήτρης, το οποίο είναι το όνομα του πεθερού της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!