Καλό ταξίδι… Τώρα η κηδεία της Τζένης Βάνου

Το αγόρι σου σε αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη, κορίτσι μου” το τελευταίο μήνυμα του Τόλη Βοσκόπουλου στη μεγάλη Τζένη Βάνου …


Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, η Νάνα Μούρχουρη κι άλλοι πολλοί έστειλαν στεφάνια
Εκατοντάδες θαυμαστές της στην κηδεία της
Η σπουδαία ερμηνεύτρια έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 75 ετών
Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που τη γνώρισαν και τη λάτρεψαν για τη φωνή της λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στη Τζένη Βάνου.

Η σπουδαία τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 75 χρόνων στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά, Μεταξά.
Η ασθένεια που την ταλαιπωρούσε εδώ και πολλά χρόνια ενώ  το καλοκαίρι είχε κάνει επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο λαιμό.

Από νωρίς το πρωί στο νεκροταφείο Νέας Σμύρνης συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου. Τραγουδιστές, συγγενείς, απλοί θαυμαστές. Ένας μάλιστα είχε πάει με τη φωτογραφία της στα χέρια.

Ο Κώστας Πρέκας, ο Ζάχος Χατζηφωτίου, η Άννα Φόνσου, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Βασιλείου, ο Γιώργος Κατσαρός ήταν ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης για να την αποχαιρετίσουν.

Η οικογένειά της δέχεται συλλυπητήρια
Η οικογένειά της δέχεται συλλυπητήρια
Ο Ζάχος Χατζηφωτίου
Ο Ζάχος Χατζηφωτίου
Ο Κώστας Πρέκας
Ο Κώστας Πρέκας
Ο Γιώργος Κατσαρός
Ο Γιώργος Κατσαρός
Ένας από τους θαυμαστές της
Ένας από τους θαυμαστές της

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα έστειλε ο Τόλης Βοσκόπουλος: «Το αγόρι σου σε αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη, κορίτσι μου» έγραφε το στεφάνι που έστειλε ο γνωστός τραγουδιστής, δίπλα στον οποίο η Τζένη Βάνου έκανε τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία.

“Υπήρξε και θα μείνει μια από τις φωνές που βοήθησαν το ελληνικό τραγούδι. Ήταν μια καλή φίλη, μια καλή συνάδελφος από αυτές που δεν ξεχνιούνται”, είπε ο συνθέτης, Γιώργος Κατσαρός, ενώ η Άννα Φόνσου αποκάλυψε πως είχαν περάσει τα Χριστούγεννα μαζί.

Η Άννα Φόνσου
Η Άννα Φόνσου
Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος
Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος
Νέλλη Γκίνη - Γιώργος Μαργαρίτης
Νέλλη Γκίνη – Γιώργος Μαργαρίτης

“Πέρασα από τα ωραιότερα Χριστούγεννα μαζί της. Μας είχε τραγουδίσει και είχε ξαναβρει τη φωνηή της. Κανείς δεν περίμενε πως θα ήταν τόσο σύντομο”, είπε συγκινημένη η Άννα Φόνσου, ενώ η Πέγκυ Ζήνα πρόσθεσε πως: “χάθηκε ένας άγγελος, ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχαμε σε αυτό το χώρο”.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!