Καίτη Κωνσταντίνου: Τα «Εγκλήματα» και η διαφωνία που την έκανε να φύγει – «Μου ζητούν να μιλήσω σαν τη Σωσώ»


Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» βρέθηκε η Καίτη Κωνσταντίνου.

Η αγαπημένη ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή στα τέλη της δεκαετίας των 90’s μέσα από την σειρά του ANT1 «Εγκλήματα», με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί στο «Μικρό Χορν» μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και για τις επιτυχημένες συνεργασίες που είχε, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο κόσμος ακόμα της ζητά να πει ατάκες από την περίφημη «Σωσώ».

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Κωνσταντίνου σημείωσε: «Με την παρέα του Αποθήκη ήμασταν μαζί στη σχολή, στο θέατρο Τέχνης βρεθήκαμε και τελειώνοντας κάναμε κάποιες δουλειές όλοι μαζί. Η Υρώ Μανέ, η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρία Γεωργιάδου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιάννης Καπετάνιος και εγώ ήμασταν την ίδια χρονιά στη σχολή. Μετά βρεθήκαμε κάποια από αυτά τα άτομα και κάναμε την ομάδα στο Αποθήκη».

«Κάναμε παρέα τότε, βγαίναμε, βρισκόμασταν σε σπίτια και γινόταν χαμός. Όλο αυτό σε ενώνει και υπάρχει η “ραφή” αλλά από εκεί και πέρα χάνεσαι. Έχουμε χαθεί, μη νομίζετε. Αν θα βρεθούμε σε κάποιες δουλειές αλλά δεν υπάρχει πια αυτή η ομάδα που υπήρχε παλαιότερα. Πιο δραστήρια ήταν η Ηρώ Μανέ τότε, που κινούσε πιο πολύ τα νήματα και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετά που μπήκε εκ των υστέρων στην ομάδα. Κάναμε το πρώτο μας έργο, «Ο Αϊ-Βασίλης είναι σκέτη λέρα», μετά κάναμε το «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» και εγώ έφυγα και συνεχίσανε τα παιδιά για πολλά χρόνια με το Σεσουάρ για δολοφόνους».

«Έφυγα γιατί διαφωνήσαμε μεταξύ μας και προτίμησα να φύγω. Ήταν διαφωνία στα επαγγελματικά μας, η οποία κρατήθηκε και μετά ψιλοαναιρέθηκε. Δεν ήθελα να συνεχίσω άλλο κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, διαφώνησα σε κάποια πράγματα και έφυγα» συμπλήρωσε η Καίτη Κωνσταντίνου.

Η Σωσώ

Η Καίτη Κωνσταντίνου μίλησε και για τον ρόλο της Σωσώς στα «Εγκλήματα», υποστηρίζοντας πως ακόμη και μετά από 25 χρόνια, ο κόσμος της ζητά να πει ατάκες από την θρυλική σειρά.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!