Κ. Γαρμπή: Η εξομολόγηση για την άγνωστη περιπέτεια υγείας της και την εγκυμοσύνη που διέκοψε!

Η τραγουδίστρια με το μαγικό βλέμμα μίλησε πρώτη φορά για την άγνωστη περιπέτεια που έζησε με την υγεία της και την έφερε κοντά στο θάνατο, τον μεγάλο της έρωτα με τον Διονύση Σχοινά, αλλά και την άγνωστη εγκυμοσύνη της που αποφάσισε να τερματίσει.


Δυναμικό come back στις μεγάλες πίστες έκανε πριν λίγες μέρες η τραγουδίστρια που εμφανίζεται φέτος στο Φωταέριο με τον Γιώργο Μαζωνάκη και κέρδισε τις εντυπώσεις. Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια επιστρέφει και φωτογραφίζεται για το περιοδικό “ΟΚ!” με εντυπωσιακές τουαλέτες και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της.
Η τραγουδίστρια με το μαγικό βλέμμα μίλησε πρώτη φορά για την άγνωστη περιπέτεια που έζησε με την υγεία της και την έφερε κοντά στο θάνατο, τον μεγάλο της έρωτα με τον Διονύση Σχοινά, αλλά και την άγνωστη εγκυμοσύνη της που αποφάσισε να τερματίσει.
Η άγνωστη περιπέτεια υγείας που πέρασε…
“Τα Χριστούγεννα του 1999, θυμάμαι πως ήμουν στο κρεβάτι και θήλαζα τον γιο μου που ήταν ενός μηνός, όταν ένιωσα έναν τόσο έντονο πόνο που νόμιζα ότι θα πεθάνω. Αισθανόμουν ότι έσβηνε η αναπνοή μου. Άφησα το μωρό στην αγκαλιά της μητέρας μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι και σκέφτηκα: “κάπως έτσι λοιπόν είναι όταν πεθαίνεις. Μα είναι τόσο ωραία η ζωή μου. Δεν είναι κρίμα να χάσω τον Διονύση και το παιδί μου και να με χάσουν κι αυτοί;” Ευτυχώς διατήρησα την ψυχραιμία μου. Επικοινώνησα αμέσως με τον γιατρό μου, ο οποίος ήρθε και με πήρε σηκωτή και με πήγαν στο νοσοκομείο, όπου διέγνωσαν μια άσχημη μορφή παγκρεατίτιδας. Δεν μπορώ να σου πω ότι ύστερα από αυτό δεν φοβάμαι τον θάνατο, παρόλο που έχω διαβάσει πολύ για το συγκεκριμένο θέμα. Όμως τώρα ξέρω πια και δέχομαι τα πάντα σαν μέρος της εξέλιξης λέγοντας πάντα όλα καλά, δόξα τω Θεώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο έρωτας με τον Διονύση Σχοινά…
“Με τον Διονύση ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, αγαπηθήκαμε, κάναμε οικογένεια, είμαστε μαζί 16 χρόνια και ναι είμαι σίγουρη ότι έχουμε ξαναζήσει μαζί σε άλλη ζωή. Το έχω ψάξει, κι αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι με τον Διονύση ήμασταν ζευγάρι όχι απλά σε μία, αλλά σε πολλές ζωές. Σε όσες ζωές κατάφερα να ανατρέξω ήμασταν μαζί”
Η άγνωστη εγκυμοσύνη που διέκοψε…
“Πολύ πριν γνωρίσω τον Διονύση είχα μείνει έγκυος και αποφάσισα να διακόψω την εγκυμοσύνη μου. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, μόνο που πολύ αργότερα έμαθα από τον σημερινό γιατρό μου ότι το γυναικολογικό πρόβλημα που μου προέκυψε είχε προέλθει από αμέλεια του προηγούμενου γιατρού μου. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο καλός Θεός μου έστειλε τον Διονύση και το παιδί μας”.

Οι πλαστικές επεμβάσεις και το λίφτινγκ…
“Αν υπήρχε μια αναίμακτη μέθοδος που θα είχε τα αποτελέσματα του λίφτινγκ, χωρίς να απαιτεί νυστέρι, ίσως και να δοκίμαζα. Αλλά όσο ακόμη χρειάζεται να κόψεις και να ράψεις το πρόσωπό σου, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Το βρίσκω ανατριχιαστικό και μόνο που το σκέφτομαι”.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!