J. Roberts: Η ετεροθαλής αδελφή της αυτοκτόνησε – Άφησε σημείωμα που την κατηγορεί για την απόφασή της

Η κοπέλα κατηγορεί την Julia Roberts και την προβληματική σχέση τους για αυτήν την απόφασή της.


Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ ο θάνατος της αδελφής της Τζούλιας Ρόμπερτς.  H Nancy Motes βρέθηκε νεκρή από τον αρραβωνιαστικό της στην μπανιέρα του σπιτιού τους την Κυριακή.
Σύμφωνα, με δημοσίευμα της “Daily News” η Nancy αυτοκτόνησε, καθώς βρέθηκε ένα 5σέλιδο γράμμα που έγραψε πριν πεθάνει. Όπως αναφέρουν μάλιστα, οι ίδιες πηγές, η κοπέλα κατηγορεί την Julia Roberts και την προβληματική σχέση τους για αυτήν την απόφασή της.

Είναι γνωστό πως οι δυο τους είχαν προβλήματα στη σχέση τους, και η Nancy πολλές φορές είχε αποκαλύψει πως η διάσημη ηθοποιός την κορόιδευε για τα κιλά της. Ωστόσο, μέσα από το γράμμα της αυτοκτονίας της ρίχνει ευθύνες στην ηθοποιό για την απόφασή της να δώσει τέλος στη ζωή της.
Πηγή αναφέρει πως στο σημείωμα που άφησε οι τρεις σελίδες αναφέροντας στη βασανιστική σχέση της με την αδελφή της Julia Roberts: “Ήταν σίγουρα αυτοκτονία, αφού βρέθηκε και το 5σέλιδο γράμμα” και προσθέτει: “Οι τρεις σελίδες του ανέφεραν πως η αδελφή της την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση. Υπήρχε μια σελίδα που μιλούσε στην μαμά της, λέγοντας πόσο την αγαπά και μια σελίδα που ζητούσε συγγνώμη από τον αρραβωνιαστικό της John Dilbeck”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!