Οι Σπέτσες εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν ένα νέο δημοφιλές και πολύ elegant σημείο συνάντησης. To Ivy στην Αγία Μαρίνα άνοιξε τις πόρτες του φέρνοντας κοσμοπιλίτικο αέρα στην παραλία, που μεταμορφώθηκε και απέκτησε χρυσαφένια άμμο και άνετες ξαπλώστρες, εξαιρετικό beach service και αέρα Σεν Τροπέ. Όχι τυχαία, αφού ο ιθύνων νους πίσω από το νέο beach restaurant-bar γνωρίζει το θρυλικό θέρετρο της Γαλλικής Ριβιέρας σαν το σπίτι του. «Πριν από τέσσερα χρόνια ήρθα κατευθείαν από το Σεν Τροπέ, καλεσμένος στο γάμο Ελλήνων φίλων. Ερωτεύτηκα τις Σπέτσες με την πρώτη ματιά, γιατί έχουν μια μοναδική γοητεία, μια φινέτσα απαράμιλλη. Όταν, λοιπόν, έφυγα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να επιστρέψω. Και το έκανα. Ανακαλύπτοντας τη χώρα σας, συνειδητοποίησα πως τα ελληνικά νησιά είναι εκτός συναγωνισμού. Μπορεί να έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αλλά πουθενά αλλού δεν έχει τόσο πολλά, πανέμορφα και ταυτόχρονα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους νησιά» έλεγε ο Georges Paolini στο People πριν από λίγους μήνες, εξηγώντας την απόφασή του να επενδύσει επιχειρηματικά στο νησί των Σπετσών.

Το μενού του εστιατορίου στο Ivy (δοκιμάστε οπωσδήποτε το εξαιρετικό κριθαρότο με γαρίδες, τον ψητό σολομό με άγριο ρύζι, αλλά και τη σαλάτα με κινόα που απλά είναι ασυναγώνιστα γευστικά!) επιμελείται ο σεφ Κώστας Χρυσοφάκης, ο οποίος ήταν για χρόνια σεφ στο Nammos. «Κάθε πιάτο στο μενού το έχουμε τεστάρει και το έχουμε δοκιμάσει μαζί περνώντας πολλές ώρες στο σπίτι μου» εξηγεί στο People ο Georges Paolini. Αξίζει να «κρατήσετε θέση» και για το γλυκό, όπως το σουφλέ σοκολάτας με παγωτό.

Στα highlight της παραλίας συγκαταλέγεται και το γεγονός πως έχει άφθονες ντουσιέρες κατά μήκος, ώστε αν θέλετε μετά τη βουτιά σας να αναζωογονηθείτε και να πάτε με την παρέα σας στο χώρο δίπλα στο ρέστο για να παίξετε μπιλιάρδο, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας, αλλά και τη live μουσική από super cool μπάντα που παίζει από Sinatra μέχρι τζαζ και χιπ χοπ, με την καλλονή-μοντέλο India Davis να συνοδεύει στα κρουστά.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.