It’s sex time | 5 τρόποι για να τον ανάψεις!


Μπορεί να μην έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στην σεξουαλική σου ζωή μαζί του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει που και που να ανάβεις τα αίματα ακόμη περισσότερο. Τo σεξ είναι ένα παιχνίδι και πρέπει και οι δύο να προσπαθείτε να το ανανεώνεται για να μην το βαρεθείτε!  Μέχρι να φτάσετε στο σεξ, υπάρχουν κάποια μικρά tips που μπορείς να ακολουθήσεις για να τον ανάψεις ακόμα περισσότερο και να μην μπορεί να περιμένει για αυτό που θα ακολουθήσει.

1. Φλέρταρε ενώ τρως

Βγείτε για φαγητό και επέλεξε να φας κάτι ελαφρύ, χρησιμοποιώντας τα χέρια σου με αργές σέξι κινήσεις. Ένα πιάτο με finger food είναι ιδανικό για να μπορέσει να δει να γλύφεις τα δάχτυλα σου με νόημα, ενώ αναρωτιέται για το τι θα ακολουθήσει. Πρόσεξε όμως γιατί είναι πολύ λεπτή η γραμμή του «γλύφω λάγνα τα δάχτυλα μου» και του «χύθηκε σος τζατζίκι μέχρι και στην μπλούζα μου». Θέλεις να είσαι σούπερ σέξι, όχι αστεία.

2. Κάνε του γυμνή έκπληξη

Περίμενε τον να γυρίσει σπίτι γυμνή (δίπλα στην σόμπα, μην κρυώσεις) και υποδέξου τον, μόνο με ένα ζευγάρι κάλτσες μέχρι το γόνατο και το κόκκινο κραγιόν σου. Αν είσαι πιο τολμηρή, εμφανίσου σπίτι του φορώντας ένα μακρύ παλτό και τίποτα από μέσα… και εκεί που δεν το περιμένει απλά αποκαλύψου. Πρόσεξε όμως να έχεις σιγουρευτεί ότι θα βρίσκεται μόνος του σπίτι για να αποφύγεις τυχόν, δυσάρεστες γυμνές συναντήσεις με συγγενείς.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thedot.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!