Ησαΐας Ματιάμπα: «Mέχρι να κοιμηθώ κατανάλωνα πάρα πολλές ποσότητες φαγητού»


Στα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει στο παρελθόν αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Mιλώντας στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» o δημοφιλής καλλιτέχνης ανέφερε: «Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος κοιμόταν 3 – 4 ώρες την ημέρα. Οι ώρες που κοιμόμουν ήταν συνήθως 04.00 με 7, 8. Μερικές ημέρες δεν κοιμόμουν και καθόλου, οπότε δε γίνεται να μην επηρεαστώ, και εγώ και το σώμα μου, από αυτό».

Kαι στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλη την ημέρα ήμουν ok και όταν έφτανε η νύχτα, μετά τις 12, μέχρι να κοιμηθώ κατανάλωνα πάρα πολλές ποσότητες φαγητού και υπήρξε θέμα. Ειδικά το τελευταίο 2χρονο παρουσίασα σοβαρά θέματα, έβλεπα τον εαυτό μου και δεν το πίστευα, γιατί ξυπνούσα κιόλας από τάση για εμετό, από παλινδρόμηση. Έπρεπε να μπει ένα φρένο αλλά δεν μπήκε».

«Προσπαθούσα μέσα σε αυτό το διάστημα αρκετές φορές να πείσω τον εαυτό μου να ξεκινήσει την προσπάθεια, ξεκινούσα, αλλά μετά εγκατέλειπα. Έκανα ένα μπαμ και πήρα 20 κιλά μέσα σε δύο χρόνια. Ήρθε υπερκόπωση και την ‘άκουσα’, οπότε μπήκα σε ένα άλλο μοτίβο και άλλα δεδομένα, να βλέπω τι έφταιγε. Ο ύπνος ήταν το άλφα και το ωμέγα, οπότε ξεκίνησα σιγά σιγά να φτιάχνω τον ύπνο και μέσω αυτού, άρχισα να διαπιστώνω ότι, όντας σε καλό δρόμο, βελτιώνονται πάρα πολλά», σημείωσε τέλος ο Ησαΐας Ματιάμπα.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!