Ιουλία Καλλιμάνη: «Η καριέρα θέλει κόπο, θέλει θυσίες»

Η Ιουλία Καλλιμάνη μπαίνει δυνατά στη μουσική σκηνή και από ότι φαίνεται έχει όλο το πακέτο για να μας απασχολήσει για πολλά χρόνια.


Η Ιουλία Καλλιμάνη μπαίνει δυνατά στη μουσική σκηνή και από ότι φαίνεται έχει όλο το πακέτο για να μας απασχολήσει για πολλά χρόνια. Διαθέτοντας ένα πλούσιο μουσικό «βιογραφικό», δύο δυνατά ντουέτα, ένα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και ένα με τον BO, η απόφασή της να συμμετάσχει στο The Voice, την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό που την ξεχώρισε για τη μοναδική φωνή της, όπως άλλωστε και ο coach της Πάνος Μουζουράκης!

Πρόσφατα μπήκε στη μεγάλη δισκογραφική οικογένεια της Sonar Music, με τον Αντρέα Γιατράκο να την πιστεύει αρκετά, ενώ το νέο της τραγούδι «Φωτιές» με την υπογραφή του Βασίλη Δήμα, έχει ήδη κάνει μεγάλη αίσθηση!

Η Ιουλία Καλλιμάνη ήταν άκρως αποκαλυπτική σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Το Καρφί» ενώ αποκάλυψε και τις συμβουλές που της είχε δώσει προσωπικά ο Πάνος Μουζουράκης!

Νιώθεις πώς σιγά σιγά πραγματοποιούνται όλα τα όνειρά σου στο πεντάγραμμο;
«Με αργά και σταθερά βήματα, πολύ δουλειά και πίστη, όλα γίνονται αρκεί να το πιστέψεις»!

Κατάφερες να ξεχωρίσεις στο The Voice, και πολλοί ήλπιζαν ότι θα ήσουν η νικήτρια… Τι συνέβη;
«Δεν ξέρω τι συνέβη! Ξέρω οτι ήταν μια απίστευτη εμπειρία με όμορφους ανθρώπους! Ευχαριστώ πολύ και όλο τον κόσμο που με στήριξε με τη ψήφο του όσο ήμουν μέσα»
Αν και σε επέλεξαν όλοι οι κριτές, εσύ διάλεξες τον Πάνο Μουζουράκη. Γιατί;
«Γιατί είναι ένας απίστευτα καλός άνθρωπος, με τρελό χιούμορ και πιο κοντά σαν χαρακτήρας σε μένα!!»

Ποια συμβουλή του Πάνου Μουζουράκη δεν θα ξεχάσεις;
«Να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω ό,τι λέει η καρδιά μου. Να μην επιτρέψω σε κανέναν να προσπαθήσει να με αλλάξει όσον αφορά τον μουσικό μου χαρακτήρα»
Πιστεύεις ότι ένα μουσικό τάλεντ σόου μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την καριέρα ενός καλλιτέχνη;
«Για να κάνεις καριέρα δε ξέρω αν λειτουργεί ως εφαλτήριο, σίγουρα βοηθάει για τι γίνεσαι αναγνωρίσιμος.

Η καριέρα είναι άλλο πράγμα, θέλει κόπο δουλειά και θυσίες!!
Σταθμός στην καριέρα σου, το ντουέτο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή». Πώς συνέβη αυτό;

«Ήταν οι συγκυρίες !Με διάλεξαν ανάμεσα σε αρκετά κορίτσια και κάποιες πολύ γνωστές στον χώρο, απ όσο ξέρω! Από αυτή τη συνεργασία νιώθω περηφάνια μόνο και όμορφες αναμνήσεις! Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον κύριο Νίκο Περάκη, τον κύριο Δημήτρη Κοντόπουλο και τον κύριο Νίκο Γρίτση που με είχαν επιλέξει»

Η δημοσιότητα που πήρε το ντουέτο σου με τον Βο, μόλις «20 χρονών» σε επηρέασε ως άνθρωπο; Ένιωσες να καβαλάς το καλάμι;
«Ποτέ δεν το ένιωσα αυτό; Ποιο καλάμι; Δεν τα ξέρω εγώ αυτά. Ήταν μία υπέροχη συνεργασία με το φιλαράκι μου τον Βο»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!