Ιωάννινα: Τροχαίο για μητέρα με τα δύο παιδιά της – Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους


Σε τροχαίο ενεπλάκη το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα, με επιβάτες τα δύο ανήλικα παιδιά της, το απόγευμα της Τετάρτης (17/4) στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της οδηγού και του ενός παιδιού της.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το τροχαίο συνέβη στον επαρχιακό δρόμο από την ΒΙΠΕ προς το Ροδοτόπι. Κάτω από συνθήκες, που παραμένουν αδιευκρίνιστες, η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να ανατραπεί.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής. Οι έξι πυροσβέστες επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό της μητέρας και του ενός παιδιού, με την χρήση διασωστικής σειράς.

Το δεύτερο ανήλικο παιδί είχε καταφέρει να βγει μόνο του από το αυτοκίνητο, πριν φτάσουν στο σημείο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Τόσο η γυναίκα όσο και τα δύο παιδιά της διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έχει υποστεί ελαφρά τραύματα, ενώ ακόμη ελαφρύτερα φαίνεται πως είναι τα δύο παιδιά.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!