Ιωάννα Τούνη: Όποιοι θέλουν να αμφισβητήσουν το πόσο δουλεύω, δεν πειράζει – Ελπίζω αυτοί να καταφέρουν πιο λαμπρά πράγματα


Στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά μίλησε η Ιωάννα Τούνη, με αφορμή το πάρτι που έκανε με την Στέλλα Πάσσαρη για τα επτά χρόνια της εταιρείας τους. Μεταξύ άλλων, η επιτυχημένη influencer και επιχειρηματίας απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Ξέρω ότι δουλεύω πολύ και οι άνθρωποι που με συναναστρέφονται ξέρουν πόση δουλειά μπορεί να ρίχνω για να βγαίνει ένα τέτοιο αποτέλεσμα! Όποιοι θέλουν να αμφισβητήσουν το πόσο δουλεύω, δεν πειράζει. Ελπίζω αυτοί να καταφέρουν πιο πολλά και πιο λαμπρά πράγματα στη ζωή τους».

«Θα στεναχωριόμουν αν κάποιος που έχω σε υπόληψη και τον αγαπώ το πίστευε. Αν τα αρνητικά σχόλια προέρχονται από ανθρώπους που έχουν ως στόχο στη ζωή τους να βγάζουν κακία, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα», ξεκαθάρισε.

Η απάντηση στον Πέτρο Νάζο

Σχετικά με το περιστατικό που είχε γίνει στην Μύκονο με τον Πέτρο Νάζο, η influencer ανέφερε: «Άλλο να σε καταγράψουν σε κάποιον εξωτερικό χώρο που περπατάς και άλλο να είσαι στην ιδιωτική βίλα που είναι προσωπικός χώρος. Αυτό που με νευρίασε πιο πολύ είναι που ο συγκεκριμένος άνθρωπος βγήκε να ζητήσει και τα ρέστα για το πώς ήμασταν ντυμένες στο σπίτι μας, ενώ ήρθε παράνομα να κινηματογραφήσει».

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Είναι τουλάχιστον άκομψο να καταγράφεις κάποιον παράνομα, θα μπορούσα να το τρέξω και δικαστικά αλλά έχω 1000 δουλειές. Να είναι καλά ο άνθρωπος, να βγάζει το ψωμάκι του, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Δεν νομίζω ότι ένα βίντεο στην παραλία στην Μύκονο πριν από 8 χρόνια με ανέδειξε. Αυτά που έχω καταφέρει δεν τα οφείλω σε κανέναν!».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!