Ιωάννα Τούνη: Έκανε πλαστική στο στήθος – «Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό»


Η Ιωάννα Τούνη σήμερα το πρωί (10/4) έκανε γνωστό, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, πως βρισκόταν στο νοσοκομείο. Λίγη ώρα αργότερα η influencer και επιχειρηματίας, αποκάλυψε σε βίντεο που ανήρτησε ότι έκανε πλαστική στο στήθος της.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Καλημέρα σου, λοιπόν είμαι σπίτι πλέον. Πολλές συμπέθερες πέσατε μέσα. Ναι, έκανα επιτέλους το στήθος μου! Ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει πολύ καιρό πριν, σας το είχα πει. Με την εγκυμοσύνη γενικά και μετά τον θηλασμό, το στήθος μου ήταν άλλο. Αυτό που έλεγα συνέχεια είναι πως εδώ πέρα ζει μια 70χρονη γριούλα. Εντάξει, τώρα νομίζω ότι δεν ζει πλέον. Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό. Νομίζω ότι αν δεν στο έλεγα δεν θα καταλάβαινες καν τι έχω κάνει, είναι πολύ φυσικό το αποτέλεσμα. Πήγαινα για ανόρθωση, ο γιατρός μου είπε ότι ήμουν στα όρια της ανόρθωσης και είπαμε ότι αν βάζαμε κάποιο ένθεμα μικρό ούτως ώστε να μπορέσει να γεμίσει όλο αυτό που άδειασε με τον θηλασμό, θα φαινόταν ωραίο το αποτέλεσμα!».

Στη συνέχεια η influencer είπε: «Για να καταλάβεις γιατί σου μιλάω, το στήθος μου πριν από εγκυμοσύνη και θηλασμό ήταν ένα τριάρι και τώρα το χαρακτήρισε ο γιατρός ως ένα άδειο δυάρι. Λυπηρό! Το θετικό είναι ότι τώρα νομίζω πως επανήλθαμε. Έχω βάλει ενθέματα, δάκρυ νομίζω ότι επέλεξε ο γιατρός να μου βάλει, τα οποία είναι εργονομικά. Κάτω από τον μυ τα έβαλα και γενικά ζήτησα ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα! Να φαίνεται ένα φυσικό στήθος που πιστεύω ότι το πήρα. Ακόμα είναι νωρίς για να καταλάβω τι έχει γίνει».

«Και τέλος πάντων εγώ νιώθω ήδη πολύ χαρούμενη, ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα, ελπίζω να είναι τόσο φυσικά όπως το έχω στο μυαλό μου, φτύστε το και τα λέμε σε φωτογράφιση μαγιό σε κανένα μήνα! Πονάω λιγάκι», κατέληξε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!