Ιωάννα Μαλέσκου για Βαγγέλη Περρή: «Μιλάει για μένα με τα χειρότερα λόγια, χωρίς καν να με γνωρίζει»


Με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή, με το νέο Tv Queen στο OPEN, η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK!.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τις έντονες κριτικές που δέχθηκε από το ξεκίνημα της αλλά και τα σχόλια του Βαγγέλη Περρή.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου αρέσει να μιλάω αρνητικά για τους άλλους, προσπαθώ να εκμαιεύσω τα θετικά τους στοιχεία. Δεν μπορώ τους άνευ λόγου διαπληκτισμούς. Μου αρέσει να είμαι σε περιβάλλοντα υγιή, θα έλεγα κυρίως που διαπνέονται από την καλή προαίρεση. Γενικά στη ζωή μου δεν θέλω τίποτα αρνητικό στον τρόπο που εκφράζομαι».

Υπήρξε ωστόσο εμμονή από κάποιους.

«Και τώρα, όπως βλέπω, αναθερμαίνεται. Μα δεν κάθομαι κι εγώ στο σπίτι μου. Πολλές φορές έχω βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής και μάλιστα επισταμένης από ανθρώπους που λες “εντάξει, φτάνει πια”».

  • Ο Βαγγέλης Περρής, για παράδειγμα, είναι ανάμεσα σε αυτούς που αγαπάνε να σε μισούν.

«Τυχαίνει να μιλάει για μένα με τα χειρότερα λόγια, χωρίς καν να με γνωρίζει. Αφιερώνει συχνά κομμάτι της ενέργειας και της σκέψης του για να τεκμηριώσει την άποψη του, ότι δηλαδή είμαι ακατάλληλη για την τηλεόραση, για κάτι σοβαρό τουλάχιστον. Προφανώς θεωρώντας ότι ο ίδιος που με κρίνει είναι κατάλληλος, σοβαρός και επιτυχημένος. Θεωρώ «Περρη – ττο» να απαντάω σε κάθετι που λέγεται για μένα. Τον ευχαριστώ όμως για τον χρόνο και τη φαιά ουσία που καταναλώνει».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!