Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν κατάλαβα ποτέ σε τι μπορεί να ενόχλησα


Στην Ελεονώρα Μελέτη, έδωσε σήμερα (4/12) συνέντευξη η Ιωάννα Μαλέσκου. Μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια, που έχει επιλέξει να απέχει τους τελευταίους μήνες από τα τηλεοπτικά δρώμενα, μίλησε για την ενδεχόμενη επιστροφή της στην μικρή οθόνη, αλλά και για την κριτική που δέχθηκε όταν ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάτσει να το αναλύσει και θα τους πει “είχες πει για εμένα αυτό, με αδίκησες”. Αφήνω πράγματα να περάσουν. Όχι γιατί τα ξεχνάω, δεν θέλω να αναλώνομαι. Είναι μία πραγματικότητα. Και να σου πω και την αλήθεια δεν κατάλαβα ποτέ, ακόμα και τώρα που το συζητάμε, σε τι μπορεί να ενόχλησα ερχόμενη και ξεκινώντας μία διαδρομή που μου προτάθηκε κάτι.

Είχα μία πολύ ωραία ζωή, μία ωραία πορεία και νομίζω όπως φυσιολογικά μπορεί να γίνει σε έναν άνθρωπο, επιλέγεις να κάνεις κάτι σαν το επόμενο βήμα, σαν μία εξέλιξη και ανέλιξη, μπορείς να το πεις και έτσι, επαγγελματική», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Όλο αυτό που ήρθε ξαφνικά κατά πάνω μου, δεν το περίμενα ποτέ. Θες άγνοια κινδύνου; Σίγουρα με βρήκε ανέτοιμη συναισθηματικά κυρίως, γιατί δεν πίστευα ότι με κάποιον τρόπο μπορεί να ενοχλήσω ανθρώπους. Έψαχνα να βρω τον εαυτό μου, την ταυτότητά μου γιατί καλώς ή κακώς είμαι ένας άνθρωπος με πολλές διαφορετικές πτυχές. Στις οποίες όμως ερχόμενη εδώ, κατάλαβα απ’ αυτά τα οποία μου υπέδειξαν ότι πρέπει να έχω ένα συγκεκριμένο προφίλ».

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε διάφορες φάσεις, σε αυτούς τους κραδασμούς που λέμε και τους κλυδωνισμούς τους φίλτραρα διαφορετικά. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να δείξω αδυναμία, να επιτρέψω στον εαυτό μου καταρχάς να νιώσω αδύναμη ή να νιώσω ότι κάτι με επηρεάζει και κυρίως να φανεί, εννοείται στον κόσμο σε καμία περίπτωση, αλλά ούτε καν στους δικούς μου το πώς το βίωνα», σημείωσε.

Μιλώντας για την ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή, είπε: «Δεν έχω σε καμία περίπτωση φόβο. Έχω μία πολύ ωραία ανυπομονησία, μια λαχτάρα και μία ωραία διάθεση, την οποία πριν δεν είχα. Ίσως επειδή έχω ηρεμήσει πάρα πολύ, επειδή βλέπω και σπουδαιολογώ διαφορετικά τα πράγματα. Εννοείται ότι λαχταρώ να γυρίσω στην τηλεόραση, όχι όμως με την έννοια του βιάζομαι, σε καμία περίπτωση δε βιάζομαι. Θέλω να γίνουν όλα όταν πρέπει να γίνουν».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!