Η Ιωάννα Λίλη μιλά για το Θοδωρή Ζαγοράκη

Ανοίγει τα χαρτιά της για τα νέα τηλεοπτικά της βήματα


“Η πιο δύσκολη στιγμή σε όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου μας ήταν την εποχή που πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ένας άνθρωπος ο οποίος ζούσε καθημερινά μέσα στα γήπεδα, ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί σε άλλους καθημερινούς ρυθμούς. Η παρουσία η δική μου και των παιδιών βοήθησε πάρα πολύ ώστε η μετάβαση να γίνει ομαλά” σχολίασε η Ιωάννα Λίλη για τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

“Ο Θοδωρής είναι ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, χαμηλών τόνων. Κρατάει “χαμηλά την μπάλα”, αν μου επιτραπεί να χρησιμοποιήσω έναν ποδοσφαιρικό όρο. Δεν έχει σχέση με τη σόουμπιζ, αλλά μόνο με τον αθλητισμό. Δεν τον γοητεύουν οι κάμερες, η τηλεόραση, σε σημείο να νιώθει άβολα όταν αναγκάζεται να βγει στα φώτα της δημοσιότητας” σημειώνει.

Όσο για την νέα της εκπομπή που θα παρουσιάζει, η Ιωάννα Λίλη σχολίασε: “Θα είναι ένα μαγκαζίνο, περίπου 1,5 ώρα καθημερινά 19.00-20.30. Θα περιλαμβάνει προτάσεις μόδας, διακόσμησης, θα φιλοξενούμε λαμπερούς καλεσμένους, θα έχει θέματα για το παιδί, τη διατροφή. Οι συνεργάτες μου είναι ταλαντούχα πρόσωπα της πόλής”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!