ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ: Παντελής Παντελίδης – Δέσποινα Βανδή μαζί στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

Στην αποθεωτική εμφάνιση του στην Καλαμάτα τον συναντήσαμε και μιλήσαμε για όλα!


Το ραντεβού δόθηκε το 2014 και όπως ήταν σίγουρο ο Παντελής Παντελίδης επέστρεψε τον τόπο του εγκλήματος την αγαπημένη του, όπως είπε βγαίνοντας επάνω στη σκηνή, Καλαμάτα μιας και εδώ έχει τους πιο τρελούς θαυμαστές που πάντα τον τιμούν με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Πάνω απο 2.000 άτομα έδωσαν το παρόν στη Δυτική Ακτή γεμίζοντάς την ασφυκτικά και ο Παντελής εμφανίστηκε λίγο μετά τη μια και μισή χαλαρός και χαρούμενος που βρίσκεται πάλι στην αγαπημένη του πόλη αλλα και επειδή τελειώνει ένα γεμάτο καλλιτεχνικά καλοκαίρι με πολλούς σταθμούς σε διάφορες πόλεις σε όλη τη χώρα.

Μας εξομολογήθηκε ο ίδιος λίγα λεπτά πριν βγεί στη σκηνή οτι την επόμενη εβδομάδα τελειώνει το summer tour και μετά ξεκινά την προετοιμασία για τις εμφανίσεις του με τη Δέσποινα Βανδή στη Θεσσαλονίκη στο τέλος του Οκτώβρη. Σίγουρα μια συνεργασία που θα συζητηθεί μιας και οι δυο καλλιτέχνες βρίσκονται ίσως στην καλύτερη στιγμή τους να βρεθούν μαζί στη σκηνή κάτι που το κοινό περίμενε αρκετό καιρό.

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη!

Το βίντεο είναι απο την εκπομπή της Άστρης Μαυρέα, Χωρίς Μοντάζ στη διαδικτυακή τηλεόραση MessiniaWEBTV.gr.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!