«Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Ναταλία»

Ο Μάνος Ιωάννου τα λέει όλα για τη σχέση του με τη Γερμανού.


Έναν μεγάλο έρωτα ζει με τη Ναταλία Γερμανού ο Μάνος Ιωάννου. Ο ηθοποιός δηλώνει «πολύ ερωτευμένος» με την παρουσιάστρια και εξομολογείται πως εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση και πως είναι άνδρας κυνηγός.

Μιλώντας στο περιοδικό TV Zapping, ο νεαρός ηθοποιός μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού: «Είμαστε μαζί, αυτή είναι η αλήθεια. Και περνάμε εξαιρετικά. Ήθελα να το πει εκείνη πρώτη…», λέει και σχολιάζει με χιούμορ όσα λέγονται για τα χρόνια που τους χωρίζουν. «Ποια διαφορά; Αστειεύομαι. Έτσι κι αλλιώς θέλω η γυναίκα να είναι ωριμότερη από μένα, να πατάει σταθερά στα πόδια της, να έχει δυναμισμό πέρα από γοητεία- βέβαια είναι πολύ ωραία γυναίκα η Ναταλία! Μου αρέσουν… όλα της. Και το χιούμορ της πολύ. Είμαι πολύ ερωτευμένος».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Ακρωτήρι, μετά βρέθηκε στο Island, ήρθε κοντά και έκτοτε είναι μαζί, είπε ο Μάνος Ιωάννου κάνοντας μια αναδρομή στη γνωριμία τους, διευκρινίζοντας πως δεν μένουν μαζί αλλά θα μπορούσαν.

Όσο για το τι λέει για τη Ναταλία Γερμανού η μαμά του- οι δύο γυναίκες ήταν παρούσες στην τελευταία θερινή παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα», στην οποία παίζει ο ηθοποιός- ο Μάνος Ιωάννου λέει: «Τι να μου πει; Εκτιμά τη δουλειά της και τη μόρφωσή της και τη θεωρεί ωραία γυναίκα».

Ο ηθοποιός μιλά και για τη μεταγραφή της αγαπημένης του από τον Alpha στον Antenna: «Τη “χάλασαν” κάποια πράγματα στον Alpha και επέλεξε να φύγει. Νομίζω πως ό,τι γίνεται είναι τελικά για καλό. Θα την ανανεώσει η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης και μοιάζει χαρούμενη για το νέος της στοίχημα».

Η παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα» επιστρέφει, μετά την καλοκαιρινή περιοδεία, στο θέατρο Λαμπέτη όπου και θα παρουσιάζεται και πάλι από τις αρχές Οκτωβρίου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!