Imam Baildi – Μετά την τεράστια επιτυχία επιστρέφουν στη σκηνή

Ώρα για μουσικές αλχημείες στο Passport.


Οι Imam Baildi επιστρέφουν στη σκηνή του PassPort από το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, παίζοντας τόσο τις γνωστές και αγαπημένες μουσικές τους αλχημείες, όσο και κομμάτια από το νέο τους album.

Η συνταγή… των Imam Baildi είναι γνωστή και δοκιμασμένη και το κοινό φαίνεται να την απολαμβάνει. Οκτώ άτομα επί σκηνής κάνουν remixing σε ελληνικά τραγούδια από τις δεκαετίες του ’40, του ’50 και του ’60, συνδυάζοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα αυτών των συνθέσεων με τις δικές τους μουσικές παρεμβάσεις, νέους ήχους και τεχνικές παραγωγής.

Έτσι, ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το μπουζούκι φλερτάρει με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά μιξάρονται με latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάσσεται με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka.

Oι Imam Baildi έχουν εμφανιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, μεταξύ των οποίων το περίφημο South By Southwest (SXSW) στο Austin των Η.Π.Α., το Roskilde, το Sziget, το Transmusicales De Rennes και το Lowlands, ενώ έχουν πραγματοποιήσει ευρωπαϊκές περιοδείες, περισσότερες από 100 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, και sold-out εμφανίσεις στην Κωνσταντινούπολη, το Βερολίνο, τη Κοπεγχάγη και τη Ζυρίχη.

PassPort, Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4296401

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (στο bar) – 20 ευρώ (σε τραπέζι)

Προπώληση εισιτηρίων: 11876, Καταστήματα Παπασωτηρίου, Seven Spots, PassPort Café (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς) & on line: www.viva.gr

Ώρα έναρξης στις 22.30



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!