Ηλίας Βρεττός: Από το Las Vegas στην California!

Ο Ηλίας Βρεττός μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε με το χωρισμό του από την Ευαγγελία Αραβανή, φαίνεται πως βρήκε τον καλύτερο λόγο να χαμογελάει ξανά


Εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στις Η.Π.Α. ο τραγουδιστής. Ο Ηλίας Βρεττός  αφού περιηγήθηκε στα αξιοθέατα του Las Vegas πλέον βρίσκεται στην Santa Monica της California. Ο τραγουδιστής ταξιδεύει στην Δυτική Ακτή των Η.Π.Α. παρέα με καλούς φίλους του και δημοσιεύει στιγμιότυπα από το ταξίδι του.

“Η Dream Team του Las Vegas μετά από ένα απίστευτο road trip έφτασε στην Santa Monica. Hello California”, σχολίασε ο τραγουδιστής. Μία ημέρα πριν ταξιδέψει από το Las Vegas για την ηλιόλουστη California ο ίδιος είχε δημοσιεύσει κι ένα βίντεο από τα συντριβάνια του υπερπολυτελούς καζίνο/ ξενοδοχείου Bellagio που προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό show  συνδυάζοντας το νερό με τη μουσική και το φως.

vrettos_h_633_451
Ο Ηλίας Βρεττός μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε με το χωρισμό του από την Ευαγγελία Αραβανή, φαίνεται πως βρήκε τον καλύτερο λόγο να χαμογελάει ξανά: Τους φίλους του κι ένα ταξίδι που τον γεμίζει με νέες παραστάσεις και εμπειρίες!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!