Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: Πόνεσε στη ζωή της, την εγκατέλειψαν όλοι


Συνέντευξη στην εκπομπή «I love Σου Κου» και την Δέσποινα Παναγιωτίδου παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο γνωστός μάγειρας μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, αλλά αναφέρθηκε και στη συνάδερφό του, Βέφα Αλεξιάδου.

«Πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Για έναν χρόνο ήμουν πολλές φορές στο νοσοκομείο με επιτυχία θέλω να πω. Βελτιώνομαι τώρα σωματικά με την έννοια ότι κάνω μια ειδική διατροφή, πολλή γυμναστική και νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει είμαι και καλύτερα. Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να είμαι όπως ήμουν πάντα», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και συνέχισε για την Βέφα Αλεξιάδου:

«Η Βέφα Αλεξιάδου ξεκίνησε πρώτη, έμεινε μόνη για πολύ καιρό και πόνεσε πολύ στη ζωή της. Το να χάσεις δυο παιδιά και τον σύζυγο δεν είναι εύκολη ιστορία. Επέζησε και μάλιστα με πολλή μεγάλη αξιοπρέπεια και νομίζω ότι την εγκατέλειψαν όλοι. Έγραψε ένα βιβλίο που για αυτήν ήταν πάρα πολύ σπουδαίο, τα απομνημονεύματα της, έκανε μια παρουσίαση στην Αθήνα που εγώ, που δεν είχα πολλή μεγάλη σχέση μαζί της, πήγα για να την τιμήσω. Από τον υπόλοιπο κόσμο της μαγειρικής όμως, που είχε προσκληθεί όλος, δεν πάτησε κανένας και αυτό για μένα ήταν απαράδεκτο για εμένα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!