Ηλίας Λογοθέτης: Συγκινεί ο γιος του, Αλέξανδρος για την περιπέτεια υγείας του


Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση πως ο Ηλίας Λογοθέτης έφυγε από τη ζωή σήμερα, Τετάρτη σε ηλικία 85 ετών.

Στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ, πριν από περίπου δυο μήνες, ο γιος του αείμνηστου πρωταγωνιστή  Αλέξανδρος, είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για εκείνον, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

«Σε αυτή τη φάση, αυτή τη στιγμή που μιλάμε σήμερα, τέλος του 2023, αρχές του 2024, η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλύτερη από ποτέ άλλοτε. Νιώθω πολύ κοντά του ψυχικά, ίσως έχει να κάνει και με την δική μου προσωπική δουλειά» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην «Παραλία» της ΕΡΤ.

«Στεναχωριέμαι απλά γιατί περνάει περιόδους δυσκολίας με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Ξέρεις, μπαινοβγαίνει και αυτό του έχει στοιχίσει στην επαφή του με τον γιο μας. Γιατί έχει λίγο μια φοβία γενικά, μια μικροβιοφοβία, όχι χωρίς λόγο. Είναι εκεί πάντως έστω και εξ αποστάσεως, μιλάει, ρωτάει και είναι ένας άνθρωπος που τώρα τελευταία ανακαλύπτω και γω πράγματα».

«Συγχωρώ και βλέπω τα λάθη τα δικά μου σε σχέση με ένα σύστημα που δεν λειτούργησε ή που θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει αν εγώ είχα μεγαλύτερη ωριμότητα. Αυτήν όμως την στιγμή που μιλάμε ψυχικά είμαι πολύ κοντά του» είχε προσθέσει, επίσης, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σε εκείνη την τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΕΡΤ.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!