Ηλιάνα Μαυρομάτη – Στάθης Κόικας: Γνωρίστηκαν στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και ερωτεύτηκαν


Τελικά αυτή η νύχτα έμεινε και το τέλος ήταν άλλο… Η Ζέτα διάλεξε τον Σταύρο και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα! Ο λόγος για την Ηλιάνα Μαυρομάτη και τον Στάθη Κόικα, που συμπρωταγωνίστησαν στην τηλεοπτική επιτυχία «Αυτή η νύχτα μένει» και έγιναν ζευγάρι.

Της ΣΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ο Σταύρος (Στάθης Κόικας), αντίζηλος του Στρατή Βαρδάρη (Βασίλης Μπισμπίκης) στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ήταν τελικά εκείνος που κέρδισε το κορίτσι, τη Ζέτα (Ηλιάνα Μαυρομάτη)! Και να που τα καλύτερα σενάρια γράφονται στην πραγματική ζωή, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στην τηλεοπτική σειρά είναι πλέον ζευγάρι!

Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο χώρο και μετρούν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Εκτός από την υποκριτική, αγαπούν πολύ τις εξορμήσεις στη φύση και βέβαια τα δύο τετράποδα μέλη του σπιτιού τους, τον Σάτσου και τον Φώτη. Το ζευγάρι ζει εναλλακτικά και τρελαίνεται για τα Κύθηρα, όπου και πέρασε μοναδικές στιγμές το περσινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, η Ηλιάνα και ο Στάθης είναι πολύ ερωτευμένοι. Το έδαφος όπου άνθισε αυτό το ειδύλλιο ήταν στα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Ο Στ. Κόικας υποδυόταν έναν από τους συντρόφους της Ηλ. Μαυρομάτη και κάπως έτσι συνειδητοποίησαν τη μεταξύ τους χημεία.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός δήλωνε για τον έρωτα: «Είναι ζωτικής σημασίας. Θα έλεγα ότι αποτελεί κινητήριο δύναμη». Η ίδια αποφεύγει να απασχολεί τη δημοσιότητα με την προσωπική της ζωή, ωστόσο, λόγω της αναγνωρισιμότητας και των δύο, πλέον είναι δύσκολο να περνούν απαρατήρητοι. Βέβαια η Ηλιάνα έχει δηλώσει «μάλλον εχθρός» της αναγνωρισιμότητας, αφού ως παιδί, που την εισέπραττε από τους ηθοποιούς γονείς της, ήταν κάτι που τη ζόριζε.

Η Ηλ. Μαυρομάτη φέρει στο DNA της πολλά στοιχεία της μητέρας της, Λίλας Καφαντάρη, όπως και του πατέρα της, επίσης ηθοποιού Βασίλη Μαυρομάτη, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία και η απώλειά του, το 2017, ήταν για εκείνη οδυνηρή. Αυτό το διάστημα η Ηλιάνα έχει αφιερωθεί στην παράδοση μαθημάτων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούνιο, ενώ ο σύντροφός της πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Αlpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!