Ηλεία: Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια – Οργισμένοι συγγενείς προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο της 11χρονης– ΒΙΝΤΕΟ


Μεγάλη ένταση επικράτησε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου Ηλείας, την ώρα που το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., προσέγγισε το σημείο, για να οδηγηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής, στον Εισαγγελέα, ώστε να απολογηθεί.

Την στιγμή που έφτασε το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ., οι κάτοικοι της περιοχής και συγγενείς της 11χρονης, έτρεξαν μαζικά προς το όχημα προκειμένου να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο της μικρής Βασιλικής. Ένας εξ αυτών άνοιξε την πόρτα του οχήματος προσπαθώντας να χτυπήσει τον κατηγορούμενο. Τότε, σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα στους ίδιους και των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον 37χρονο από την πλαϊνή πόρτα των δικαστηρίων, για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα, σύμφωνα με το patrinews.com.

Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με φωτογραφίες της στα χέρια, περιμένοντας τον δράστη που στέρησε με τόσο φρικιαστικό τρόπο τη ζωή από το άτυχο κορίτσι.

«Αν υπάρχει νόμος, αν υπάρχει Δικαιοσύνη, να το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να τον βάλουν μέσα να μην ξαναδεί τον ήλιο».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!