Ηλεία: Αγωνία για τους επιβαίνοντες του αυτοκίνητου που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο – Απειλούνται σπίτια από την υπερχείλιση – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ


Αγωνία επικρατεί στην Ηλεία για τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από φουσκωμένο χείμαρρο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει το χωριό Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

Σύμφωνα με το patrisnews.com από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή παρασύρθηκε ταξί με δύο άτομα τα οποία και αγνοούνται.

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να ερευνήσουν κάθε σημείο της περιοχής για να βρουν το αγνοούμενο ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, είναι καθοδόν μια Ομάδα Ορμητικών Νερών με 4 άτομα από την 6η ΕΜΑΚ, ενώ εντολή έχει λάβει και η Ομάδα Υποβρύχιων Διασώσεων με άλλα τέσσερα άτομα.

Κι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, η υπερχείλιση των ρεμάτων έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους καθώς απειλεί σοβαρά τα σπίτια στο Πλουτοχώρι, όπως μεταδίδει το ilialive.gr.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!