«Είχα φτάσει το μεγαλύτερο κασέ της τηλεόρασης»!

Η Χρυσούλα Διαβάτη εξομολογείται…

Η Χρυσούλα Διαβάτη έχει γράψει αμέτρητα τηλεοπτικά χιλιόμετρα μεγάλων επιτυχιών και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το κοινό. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ! και τον Πάνο Γιαννακόπουλο αναφέρεται και στην οικονομική της κατάσταση, αλλά και στα χρήματα που έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια

Δε θα φανταζόταν κανείς ότι μια ηθοποιός με τέτοια καριέρα δεν έχει λυμένη την οικονομικά τη ζωή της; 

Πότε; Τώρα; Έτσι όπως είμαστε; Την είχα καλύτερη τη ζωή μου προ πολλού. Και καλά τακτοποιημένη. Γιατί εγώ και ο άντρας μου ξέραμε από μικρά παιδιά ότι κάποια στιγμή θα γερνούσαμε. Έτσι γίνεται. Δε θέλαμε να καταντήσουμε σαν αυτούς που κλαίγονται και εξευτελίζουν ολόκληρο τον κλάδο, αλλά και κυρίως τον ίδιο τους τον εαυτό. Θέλαμε να είμαστε αξιοπρεπείς και να έχουμε και πολλά. Όπως μας άξιζε, γιατί κουραστήκαμε πενήντα ολόκληρα χρόνια. Ότι αποκτήσαμε το αποκτήσαμε με αίμα, ιδρώτα και αξία. Τουλάχιστον δικαιούμαι να μιλάω επειδή κανείς δε μπορεί να με κατηγορήσει ότι συμβιβάστηκα με ευτελή πράγματα για να κατορθώσω να φτάσω τις συνεργασίες που έφτασα.

Έκανα μια περιουσία σεβαστή, η οποία μου επιτρέπει να ζω άνετα, αλλά και να βοηθάω ακόμα και τα εγγόνια μου. Δεν σπαταλούσα όσα κέρδιζα στα μπουζούκια, ρούχα και λούσα. Είχα φτάσει το μεγαλύτερο κασέ της τηλεόρασης. Πολύ μεγάλο σας πληροφορώ. Αυτά τα χρήματα τι θα τα έκανα; Μασούρι; Τα τοποθέτησα σε γη, σε ακίνητα, έδωσα και ψωμί σε πάρα πολύ κόσμο που δούλευε εκεί μέσα.
Τώρα ξαφνικά που γέρασα και δεν έχω το κουράγιο να δουλεύω, αλλά ούτε και θέλω – γιατί όσο μεγαλώνεις, διακινδυνεύεις πολλά πράγματα που έκανες στη ζωή σου χωρίς να υπάρχει λόγος – αναγκάζομαι να ξαναδουλέψω. Τώρα σου λένε «όλα όσα έκανες θα πρέπει να τα πληρώσεις. Θα σε τιμωρήσουμε».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!