Η YAMAMAY γιορτάζει την επανεκλογή του Obama …

Προκαλώντας!


Προκαλώντας!

Προκαλώντας!

Προκαλώντας!

 

Λανσάροντας μια διαφημιστική καταχώριση που έτρεξε την Πέμπτη ,που μόλις μας πέρασε, με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις μεγάλες Ιταλικές εφημερίδες αλλά και στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας αίσθηση.

Μία διαφήμιση που καταγράφει το παρελθόν αλλά συγχρόνως δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Αυτό επιθυμεί και ο πρόεδρος της εταιρείας Inticom SpA, δηλαδή της αλυσίδας εσωρούχων ΥΑΜΑΜΑΥ. Η εντυπωσιακή καταχώριση γιορτάζει με πνεύμα τη δεύτερη θητεία της Αμερικής με τον μόλις επανεκλεγμένο πρόεδρο Barack Obama

Η συγκεκριμένη καταχώριση, δεν συγχαίρει απλά τον “κατά δεύτερη φορά Πρόεδρο” με αστεράκια και ρίγες ( όπως ακριβώς το αξεσουάρ του πανέμορφου μοντέλου), αλλά όπως αναφέρει η εταιρεία θέλει να είναι “καλός οιωνός για την Ιταλία: ας ελπίσουμε ότι η χώρα μας, ακριβώς όπως και οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα βρει και πάλι εμπιστοσύνη και ελπίδα στο μέλλον”. Δεν είναι τυχαίο ότι ως σύνθημα της διαφήμισης είναι η φράση που επιβεβαιώθηκε από τον δημοκρατικό Πρόεδρο: “Τα καλύτερα έπονται”.

Αυτό μπορεί να ονομαστεί “Μόδα και Πολιτική”.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!