Η Τζένιφερ Άνιστον πιο χοντρή απο ποτέ μετά το μήνα του μέλιτος [εικόνες]

Το έριξε στη μάσα φαίνεται η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός.


Η νιόπαντρη Τζένιφερ Άνιστον φωτογραφήθηκε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, να τρέχει και να γυμνάζεται και ήταν ελαφρώς φουσκωμένη… Φαίνεται πως στα νησιά Μπόρα Μπόρα, χαλάρωσε λίγο τη διατροφή της και έβαλε λίγο βάρος.

Break: Jennifer Aniston appears to have relaxed her pre-wedding diet while on honeymoon in Bora Bora after tying the knot with Justin Theroux - she was pictured on the set of Mother's Day in Atlanta on Tuesday

Επέστρεψε στη δουλειά και η 46χρονη είχε… στρογγυλέψει. Αυτά που φορούσε δεν έκρυψαν το βάρος που έχει πάρει, στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας Mothers’ Day, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει με τη Τζούλια Ρόμπερτς και την Κέιτ Χάντσον.

Natural: The newly-wed pulled her honey-tresses into a loose ponytail

Παλιότερα η Άνιστον είχε αποκαλύψει ότι όταν παίρνει βάρος, είναι γιατί ο καλός της μαγειρεύει απίθανες μακαρονάδες, και ειδικά καρμπονάρα! Συγκεκριμένα, είχε πει: “Τον τελευταίο χρόνο έχω πάρει λίγο βάρος, γιατί αυτός ο άνθρωπος μαγειρεύει εκπληκτικά, αλλά αξίζει τον κόπο. Θα το φροντίσω, έγινε άλλωστε στο όνομα της αγάπης.”

Στο “τρέξιμο” της στα γυρίσματα της ταινίας, ήταν με μαζεμένα μαλλιά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με κολάν και αθλητικό φανελάκι, ενώ εντύπωση έκανε το καθαρό λαμπερό πρόσωπό της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!