Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους!


Κάθε εβδομάδα, κάθεΠέμπτη συγκεκριμένα, θα διαβάζετε εδώ, στο bizznews.gr, τα πάντα για τις νέες ταινίες που παίζουν στους κινημαοτγράφους της Ελλάδας, προκειμένου να έχετε μια σφαιρική άποψη και να είστε ενημερωμένοι, πριν επιλέξετε ποια ταινία θα δείτε τελικά στο σινεμά.

Αυτή την εβδομάδα, δεν έχουμε στην Ελλάδα κάποια πρεμιέρα. Ωστόσο ενδιαφέρουσες ταινίες για όλα τα γούστα παίζουν από σήμερα μέχρι και την επόμενη εβδομάδα στους ελληνικους κινηματογράφους. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά.

SLOW WEST

kritiki-slow-west

Ένα νέο γουέστερν δια χειρός Τζον Μακ Λιν βρίσκεται αυτή την περίοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες, με πρωταγωνιστές τον Μάικλ Φασμπέντερ, που είδαμε πέρσι στον “12 χρόνια σκλάβο” και τον Κόντι Σμιτ Μάκφι. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία είναι ξανά (ευτυχώς!) της μόδας τα γουέστερν και αυτό μάς χαροποιεί ιδιαίτερα. Πόσο μάλλον όταν θυμίζουν κάτι από το παρελθόν και μάς μεταφέρουν, νοσταλγικά, πίσω στον χρόνο. Το γουέστερν αυτό “εκτυλίσσεται” στα αχανή εδάφη του Κολοράντο, όπου ένας καταζητούμενος περιπλανώμενος, συναντά έναν έφηβο. Παρόλο που υπό άλλες συνθήκες, οι δύο άνδρες θα οδηγούνταν σε μονομαχία, ως είθισται σε αυτούς τους τόπους, ο επικίνδυνος Σίλας Σέλεκ θα συνεργαστεί με τον νεαρό Τζέι και θα του προσφέρει προστασία με αντάλλαγμα, φυσικά, χρήματα. Το ταξίδι των δύο ανδρών θα είναι επικίνδυνο και γεμάτο περιπέτεια. Ένα ενδιαφέρον φιλμ, του οποίου, ωστόσο, η υπόθεση, θυμίζει αρκετά το “Django” του Κουεντίν Ταραντίνο, που είχαμε δει στις αίθουσε λίγα χρόνια πριν, ειδικά στο σημείο της υπόθεσης, όπου ο έφηβος άνδρας προσπαθεί να βρει τη γυναίκα του. Πάντως, η ταινία έχει εντυπωσιάσει τους κριτικούς σε Ελλάδα και στο εξωτερικό.

http://www.dailymotion.com/video/x2snmnt

ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ: Η ΓΕΝΕΣΥΣ

Terminator-Genisys-T-800

He is Back, λοιπόν! Ο Terminator και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ είναι ξανά εδώ στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου και μάς υπόσχεται καταιγιστική δράση, πολλά εφέ, όλα τα κλισέ που συναντά κανείς σε αυτές τις ταινίες και πολλές ανατροπές. Μαζί με τον… “κυβερνήτη”, όμως έρχεται και μια νέα ομάδα στο πλευρό του, καθώς στο καστ προστέθηκαν γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Τζ. Κ. Σίμμονς, που θα τον δούμε στη νέα ταινία του Παπακαλιάτη. Επίσης, στην ταινία αυτή θα δούμε και τον Τζέι Κόρτνι, γνωστό από την “Τριλογία της Απόκλισης” και την… Κάλισι του Game of Thrones, δηλαδή την Εμίλια Κλαρκ που θα έχει τον γνώριμο ρόλο της Σάρα Κόννορ. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Άλαν Τέιλορ, ενώ το σενάριο συνυπογράφει η ελληνικής καταγωγής (!) Λαέτα Καλογρίδη. Η υπόθεση διαδραματίζεται στο μακρινό 1984, όπου επιστρέφει ο Κάιλ Ρις προκειμένου να σώσει τη μητέρα του Τζον Κόνορ, αλλά και να αλλάξει τη ροή της ιστορίας. Δείτε την ταινία στους κινηματογράφους όλης της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τη δραματική ταινία “Μακριά από το πλήθος” με την Κάρεϊ Μάλιγκαν, την κατασκοπευτική κωμωδία “SPY” με τη Μελίσα ΜακΚάρθι, τον Τζουντ Λο και τον Τζέισον Στέιθαμ, μια ταινία με πολύ χιούμορ, σάτιρα και περιπέτεια και, τέλος, το “Jurassic World”, 22 χρόνια μετά από το “Jurassic Park” του Σπίλμπεργκ.

Ό,τι κι αν επιλέξετε να δείτε, καλή θέαση.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!