Η τελευταία επιθυμία της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη – Η ανακοίνωση της οικογένειας


Η ενίσχυση του Make – A – Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος) ώστε να συνεχίσει το έργο του, ήταν η τελευταία επιθυμία της Ραφαέλα Πιτσικάλη που πέθανε μόλις στα 21 της χρόνια ύστερα από σκληρό και γενναίο αγώνα που έδωσε με σπάνια μορφή καρκίνου.

«Η Ραφαέλα θέλει να συνεχίσει να στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εκπλήρωση της ευχής της ήταν ένα ουράνιο τόξο μέσα στην καταιγίδα της» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της οικογένειας.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της Ραφαέλας

«Η Ραφαέλα ήξερε να μάχεται, να χαμογελά και να ονειρεύεται. Ήξερε, επίσης, να δίνει δύναμη σε άλλα παιδιά και νέους που αγωνίζονται απέναντι σε σκληρές και άνισες μάχες.

«Μπόρα είναι, θα περάσει», έλεγε. Και πέρασε. Η Ραφαέλα πέρασε για πάντα στο φως. Νίκησε. Γιατί θα είναι πάντα εδώ μαζί σας. Μαζί ΜΑΣ.

Εμείς, οι γονείς και τα αδέρφια της, θα ακολουθήσουμε όλες τις επιθυμίες της όπως φρόντισε με λεπτομέρεια να μας τις περιγράψει.

Η Ραφαέλα θέλει να συνεχίσει να στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εκπλήρωση της ευχής της ήταν ένα ουράνιο τόξο μέσα στην καταιγίδα της.

Αντί στεφάνων, παρακαλεί να γίνουν δωρεές με σκοπό την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Αντιπροσωπεία του Κάνε-Μια-Ευχή θα παρευρεθεί στην τελετή αποχαιρετισμού, ενώ όποιος θέλει να ενισχύσει τον σκοπό του Οργανισμού μπορεί να επικοινωνήσει στο 210 9637660 (εναλλακτικά: 6937 038414)».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!