Οι stars που αναδείχτηκαν από την ΕΡΤ

Ποια μεγάλα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην κρατική τηλεόραση;


Η… μεγάλη της ΕΡΤ  σχολή.

Το… πριν και το μετά των ανθρώπων της τηλεόρασης που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Η Έλλη Στάη  ξεκίνησε να δουλεύει στην ΕΡΤ στις αρχές της δεκαετίας του ‘80και έφυγε το 1989 για να πάει σε ιδιωτικούς σταθμούς. Ο Γιώργος Ππαπαδάκης που επί είκοσι και χρόνια βρίσκεται στον ΑΝΤ1 στην αρχή της καριέρας του είχε περάσει από την ΕΡΤ. Ο Τέρενς Κουίκ είναι σχεδόν… αγνώριστος σε φωτογραφία από τα παλιά όταν ακόμα δούλευσε για την ΕΡΤ, ενώ και η Μαρία Χούκλη παρουσίαζε δελτία στην ΕΤ3 από το 1987.

Η Ρούλα Κορομηλά ξεκίνησε από δαχτυλογράφος στην ΕΡΤ όταν κάποια στιγμή οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης αποφάσισαν να κάνουν πρωινό πρόγραμμα και ξεχώρισε στο δοκιμαστικό. Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε από την κρατική τηλεόραση και έκανε διάφορες εκπομπές και σειρές στην ΕΡΤ2.

Η Όλγα Τρέμη ήταν μαζί με την Έλλη Στάη στο δυναμικό της ΕΡΤ στην δεκαετία του ΄80. Η Σεμίνα Διγενή καθιέρωσε τις μεσημεριανές εκπομπές στην ΕΡΤ , ενώ η Έλενα Ακρίτα παρουσίασε τηλεπαιχνίδι στην Κρατική τηλεόραση το 1985.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!