Οι πρώτες φωτογραφίες του επόμενου American Horror Story [εικόνες + βίντεο]

Lady Gaga, Naomi Campbell και οι γνωστοί ύποπτοι της σειράς στην αποκλειστική φωτογράφηση του Εntertainment Weekly.


Η Κοντέσα (Lady Gaga)

2

Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Cortez. Είναι ένα λαμπερό αλλά θανατηφόρο πλάσμα που «τρέφεται» με σεξ και αίμα. Σκοτώνει με το πολύ μοντέρνο αλλά και αιχμηρό γάντι της. «Είναι εξαιρετικά ισχυρή» εξηγεί η Gaga. «Έχει περάσει πολλά αλλά είναι μάλλον αδύνατον να την διαπεράσει κάτι»

Donovan (Matt Bomer)

3

Ο εραστής της Gaga για 20 χρόνια νιώθει ότι απειλείται όταν εκείνη συναντά ένα εξίσου όμορφο με εκείνον μοντέλο, τον Tristan. «Ενδιαφέρεται πολύ για την οικογένεια, το βόλεμα και θέλει να έχει την Κοντέσα αποκλειστικά, κάτι που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με την απεριόριστη πείνα της» δηλώνει ο Bomer

Will Drake (Cheyenne Jackson)

4

Ο σχεδιαστής μόδας από τη Νέα Υόρκη φθάνει στο Cortez με το γιο του Λάκλαν και ψάχνει για έμπνευση. «Έρχεται στο ξενοδοχείο και πρόκειται να μετατρέψει ένα μέρος του σε ατελιέ. Φυσικά τον συνεπαίρνει η Κοντέσα», λέει ο Murphy.

John Lowe (Wes Bentley)

5

Ο ντετέκτιβ του LAPD κατευθύνεται προς το Cortez για να ερευνήσει μια σειρά από δολοφονίες που διέπραξε ο Ten Commandments Killer, ο οποίος κατηγοριοποιεί τα θύματά του σύμφωνα με τις βιβλικές προσταγές. Η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Alex (Chloe Sevigny), που είναι παιδίατρος, παρασύρεται στο σκοτάδι του Cortez. «Έχει μια οικογένεια που αγαπά πάρα πολύ, αλλά αυτό είναι ένα είδος κατάρρευσης» λέει ο Bentley. «Αγωνίζεται για πολλά πράγματα αλλά πιο πολύ για να έχει τον έλεγχο»

Ramona Royale (Angela Bassett)

6

Μια κινηματογραφική σταρ που διατηρούσε ρομαντική σχέση με την Κοντέσα. Η Ramona συνωμοτεί με τον Donovan για να πάρει την εκδίκησή της. «Υπάρχουν ισχυρές γυναίκες σε αντίπαλα στρατόπεδα, οι οποίες συγκρούονται μεταξύ τους, θεωρώντας  πως έχουν δίκιο» αναφέρει η Bassett.

Claudia (Naomi Campbell)

7

Η Campbell είναι συντάκτρια της Vogue, η οποία αποφασίζει να μείνει στο Cortez, κάτι για το οποίο θα μετανιώσει αργότερα. «Είναι περίεργη. Νομίζει ότι τίποτα δεν μπορεί να την πληγώσει» δηλώνει η Campbell.

Iris (Kathy Bates)

9

Η μητέρα του Donovan που δουλεύει στο ξενοδοχείο ώστε να βλέπει τον γιό της καθημερινά, κάτι που εκείνος αποδοκιμάζει. «H Iris είναι υπερπροστατευτική με κεφαλαίο Υ, ειδικά τώρα που ο γιος της είναι άρρωστος. Θέλει να είναι δίπλα του καθημερινά για να είναι σίγουρη ότι είναι καλά και από αυτή την άποψη είναι πολύ ελεγκτική»

Tristan (Finn Wittrock)

10

Το μοντέλο τραβάει την προσοχή της Κοντέσας σε μια επίδειξη μόδας στο Cortez. «Έχει μια προσωπικότητα που σε εθίζει. Νομίζω επίσης ότι είναι υπέρ- σεξουαλικός. Αυτό τον κάνει τον πρώτο υποψήφιο για την Κοντέσα και είναι πολύ πρόθυμος να την γοητεύσει»

James March (Evan Peters)

11

Όπως και στις προηγούμενες σεζόν της σειράς, υπάρχουν αναδρομές στο παρελθόν και τον δολοφόνο Mr. March. «Είναι ο δημιουργός και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου από το 1930 και είναι μοναδικός» λέει ο Peters « Σχεδίασε το ξενοδοχείο έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του που τείνουν στο κακό»

Gabriel (Max Greenfield)

12

Ο ηθοποιός από τη σειρά New Girl παίζει έναν ναρκομανή που πάει στο Cortez και έχει μια αξέχαστη εμπειρία. «Είναι ένα πρεζόνι του Χόλιγουντ. Αρχικά, είχε μια δουλειά και ήταν πιο καθωσπρέπει. Και μετά ήρθε ο Ryan [Murphy] και είπε “Νομίζω ότι πρέπει να γίνουμε πιο rock and roll”»

Hypodermic Sally (Sarah Paulson)

13

Μια ακόμη ναρκομανής που ζει στο Cortez και μια από τις πιο τραγικές φιγούρες που βρίσκονται στους διαδρόμους του ξενοδοχείου. «Είναι εγωίστρια. Θα φέρει το στιλέτο στο πρόσωπό σου αν αυτό σημαίνει ότι θα πάρει αυτό που χρειάζεται. Αλλά μοιάζει και με μια φθαρμένη κούκλα από κουρέλια» λέει η Paulson.

Το διαβάσαμε στο lifo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!