Η Νίνα Λοτσάρη με νέο σύντροφο στο πλευρό της!

Ευτυχισμένη και πολύ ανανεωμένη είναι η Λίνα Λοτσάρη! Ο έρωτας φαίνεται πως της χτύπησε ξανά την πόρτα.


Ευτυχισμένη και πολύ ανανεωμένη είναι η Νίνα Λοτσάρη! Ο έρωτας φαίνεται πως της χτύπησε ξανά την πόρτα! Η γνωστή performer εδώ κaι λίγους μήνες, σύμφωνα με την Real Life, διατηρεί δεσμό με το μοντέλο Γιώργο Μπαβέλη.

Η γνωριμία τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έγινε σε bar-restaurant της Γλυφάδας με το οποίο συνεργάζεται το γνωστό μοντέλο. “Η Νίνα ερχόταν πολύ συχνά στο μαγαζί για να δειπνήσει και να διασκεδάσει με φίλους της. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση μόνο απαρατήρητη δεν μπορούσε να περάσει από τον Γιώργο, που είναι λάτρης του ωραίου φύλου.

Έτσι, από την πρώτη κιόλας στιγμή τη φλέρταρε διακριτικά και τελικά κατάφερε να την κατακτήσει. Άλλωστε πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό άντρα”, τόνισε άνθρωπος που γνωρίζει αυτή τη σχέση από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις πολλές κοινές κοσμικές εμφανίσεις. Πριν από λίγες μέρες ωστόσο ο φακός τους συνάντησε σε εγκαίνια στο Κολωνάκι!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!