Η νέα ζωή της Nανάς Καραγιάννη!

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην Άννα Τσιάλτα και στο Bizznews!


Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην Άννα Τσιάλτα και στο Bizznews!

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην Άννα Τσιάλτα και στο Bizznews!

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην Άννα Τσιάλτα και στο Bizznews!

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η Νανά Καραγιάννη-Κωτσοπούλου απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η δημοσιογράφος έχει επιλέξει άλλο επαγγελματικό δρόμο, ο οποίος την κάνει πιο ευτυχισμένη. Η Νανά ασχολείται με την ραδιοφωνική της εκπομπή και περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τον σύζυγό της. Είναι το κορίτσι που όλοι μας αγαπήσαμε από την ειλικρίνειά της, τον αυθορμητισμό της και φυσικά δεν ξεχνάμε τις απίστευτες ατάκες της! Πέρασε πολλά, αλλά δεν το βάζει κάτω γιατί ξέρει καλά να κάνει όνειρα και το πιο σημαντικό να τα πραγματοποιεί!
Εμείς μιλήσαμε μαζί της και μας είπε πώς είναι τον τελευταίο καιρό στην ζωή της,  γεμάτη θετική ενέργεια, αγαπάει τον εαυτό της, τον άνδρα της, την μουσική και αξίζει να έχει πάντα τα καλύτερα στην ζωή της!
297032_260043467348973_100000299645096_1005441_1993532_n_copy_copy
Είσαι κορίτσι της τηλεόρασης, γιατί αποφάσισες να την σταματήσεις;
Λοιπόοοοοον! Τηλεόραση δεν θέλω να ξανακάνω ποτέ! Με την όλη φάση της υγείας μου καταλαβαίνεις πόσο ταλαιπωρήθηκα και δεν μπορώ ξανά να μπω σε αυτή την διαδικασία του έντονου στρες, του ανταγωνισμού και της γενικότερης σχιζοφρένειας που επικρατεί. Γι’ αυτό και δεν πάω ούτε ως καλεσμένη σε συνάδελφους που πραγματικά εκτιμώ, αλλά δεν την παλεύω καθόλου να ξαναμπώ σε αυτή την διαδικασία!
Ξέρω ότι αγαπάς το ραδιόφωνο πάρα πολύ και το έχεις επιλέξει στην ζωή σου, γιατί;
Το ραδιόφωνο το αγαπάω πάρα πολύ και είναι αυτό που κάνω τα τελευταία 13 χρόνια όποτε είναι τρόπος ζωής και όχι απλώς απασχόληση. Θα συνεχίσω να το κάνω γιατί θέλω και φυσικά μου αρέσει.
Τελικά είναι αυτό που λέμε ότι ηρέμησες με τον γάμο σου και απολαμβάνεις την σπιτική ζωή με τον αγαπημένο σου αντρούλη;
Ναι αυτό κάνω πιο πολύ τώρα. Με τον σύζυγο μου περνάω πολύ όμορφα, και στην ουσία φέτος τον χάρηκα πολύ γιατί είχα λίγο περισσότερο χρόνο. Τώρα αποφορτίζομαι και συνέρχομαι απ’ όλο το τρέξιμο των τελευταίων ετών αν το πιστεύεις. Ασχολούμαι πολύ με το σπίτι, μαγειρεύω, κάνω solarium, βγαίνουμε συνέχεια έξω με τον αντρούλη μου βολτίτσες, μπανάκια, φαγάκια και τελικά μια ήρεμη ζωή θα έλεγα, που πραγματικά την είχα πολύ μεγάλη ανάγκη.
Μπορεί να αποφάσισες να φύγεις από ην τηλεόραση αλλά φαντάζομαι ότι βλέπεις. Τι είναι αυτό που σου αρέσει πιο πολύ;
Τηλεόραση δεν πολυβλέπω, εκτός από “Τολμη και Γοητεια” (μην γελάαας), ειδήσεις και κάτι κουφά τύπου Θεοδωράκη και φανατικά φυσικά Ράδιο Αρβυλα. Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα πράγματα από την τηλεόραση πια, είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό!
Η επαφή σου με τον κόσμο της τηλεόρασης υπάρχει; Έχεις κρατήσει σχέσεις;
Πολλές επαφές με παρουσιαστές δεν έχω κρατήσει αλλά με τραγουδιστές, ηθοποιούς και τέτοια ναι! Βαριέμαι να μιλάω συνέχεια για εκπομπές και κυρίως, δεν θέλω να ξέρω ποιος το κάνει με ποια, ποιος θάβει τον συμπαρουσιαστή του, ποιος ισχυρίζεται οτι κάνει νούμερα και ποιος ανανέωσε συμβόλαιο! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου όλο αυτό το θέμα γενικότερα πλέον στην ζωή μου!
Και από πού ενημερώνεσαι αγαπημένη μου για τα νέα γενικότερα; Γιατί δεν μπορεί να μένεις χωρίς ενημέρωση; (γέλια πολλά)
Ενημερώνομαι από το internet φυσικά, και από διάφορα επιλεγμένα περιοδικά Το δικό σας blog είναι εξαιρετικό και μπράβο σας για την καλή δουλειά που κάνετε. Είστε μια πολύ καλή ομάδα!
252153_257041957649124_100000299645096_992387_5472410_n_copy_copy
Έτσι τελειώσαμε μια όμορφη συζήτηση την γλυκιά μας Νανά, και φυσικά σεβόμαστε απόλυτα το πρόβλημα της υγείας της για το οποίο δεν θέλει να μιλάει καθόλου. Εμείς αγαπημένη μας θα σου πούμε ότι καλά κάνεις και βλέπεις “Τόλμη και Γοητεία”… (γέλια) και φυσικά να ενημέρωνεσαι από το καλύτερο blog, το δικό μας Bizznews γιατί είμαστε πολύ… bizzzzzzzzz!
Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την συνέντευξη που μας παραχώρησες και άνοιξες την καρδιά σου και αυτό που θα σου πούμε και πρέπει να το κρατήσεις… είναι ότι είσαι υπέροχη και αξίζεις τα καλύτερα στην ζωή σου. Ο θεός στα στέλνει γιατί σε αγαπάει, και το απέδειξε στέλνοντας σου τον Γιάννη σου! Νανά Βizz your life!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!