Η Νάντια Μπουλέ εξομολογείται!

Διαβάστε τη!


H Νάντια Μπουλέ μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» για τα προσωπικά της, το μιούζικαλ αλλά και τη δημοσιότητα. Όσον αφορά το τραγούδι και το μιούζικαλ εκείνη απαντάει «Ο συνδυασμός των πραγμάτων για μένα λειτουργεί φυσιολογικά και ισορροπημένα. Ξεκινώντας, έκανα πολλά πράγματα σε σχέση με τη μουσική. Πρώτα στην παιδική χορωδία, μετά στο Mad, το οποίο είναι ένα μουσικό κανάλι, στη συνέχεια μαθήματα φωνητικής, σεμινάρια και χορό. Δεν τα θεωρώ όμως ξεχωριστά πράγματα. Είναι μια εξέλιξη».

Σχετικά με τη δημοσιότητα η ίδια λέει «Έχουν υπάρξει αρκετά κακόβουλα δημοσιεύματα. Πρόσφατα με πλησίασε άνθρωπος ο οποίος δούλευε σε μεσημεριανό και μου ζήτησε συγγνώμη γιατί τόσα χρόνια μιλούσε άσχημα για μένα. Δικαιολόγησε μάλιστα τον εαυτό του λέγοντας ότι δεν ήταν προσωπικό, αλλά είχε αυτή την κατεύθυνση από το κανάλι και την εκπομπή του. Χώριζαν τα πρόσωπα σε ομάδες και ο κάθε πανελίστας αναλάμβανε κάποια για τα οποία θα μίλαγε άσχημα. Πόσο κακό! Παλιότερα, που δεν ήξερα πώς λειτουργεί όλο αυτό, στενοχωριόμουν. Οι κακές κριτικές είναι άλλο πράγμα. Κριτικές δέχομαι σε όλα τα επίπεδα».

Ενώ για την προσωπική της ζωή αναφέρει «Υπήρξε περίοδος που σκέφτηκα ότι, αν η σχέση μου άντεχε στο χρόνο, θα μπορούσα κάποια στιγμή με αυτό τον άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Όχι όμως εκείνη τη δεδομένη στιγμή, γιατί ήμουν μικρή.Πάει καιρός. Είναι κάποια χρόνια».

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!