”Η μόνη επιλογή”, νέο άλμπουμ από τις ΜΕΛΙSSES

Ακούστε το ολόκληρο!


Το αγαπημένο ποπ-ροκ συγκρότημα επιστρέφει μετά τον Χρυσό Δίσκο «ΑΚΟΥ» με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ γεμάτο επιτυχίες!

Μέχρι τώρα έχουν ήδη γίνει τεράστιες επιτυχίες τρία single από αυτό το άλμπουμ πριν κυκλοφορήσει: «ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ» (feat. DUOMO), «ΕΛΕΓΕΣ» (πάνω από 7,5 εκατομμύρια views στο YouTube!) και πιο πρόσφατα το ομώνυμο του δίσκου τραγούδι «Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ», που μέσα σε λίγες βδομάδες από την κυκλοφορία του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views, αποδεικνύοντας ότι οι ΜΕΛΙSSES έχουν κατακτήσει πια ένα πιστό δυναμικό κοινό.

Το ολοκληρωμένο άλμπουμ «Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ» είναι η πιο ώριμη δουλειά του γκρουπ μέχρι τώρα και έρχεται να προσθέσει –πέρα από τις τρεις προηγούμενες επιτυχίες- ακόμη επτά κομμάτια στο παζλ των αγαπημένων τραγουδιών από τις ΜΕΛΙSSES. Ανάμεσα στα τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά, ξεχωρίζουν ένα ντουέτο με τον STAN («Αν Βρεθούμε Σε Ένα Παραμύθι») και μια συμμετοχή της Courtney Parker στο αγγλόφωνο κομμάτι «I Won’t Give Up»…

Τη μουσική, τους στίχους και την παραγωγή ολόκληρου του άλμπουμ υπογράφουν ως επί το πλείστον οι πολυτάλαντοι MEΛΙSSES, οι οποίοι τελευταία σκηνοθετούν οι ίδιοι και τα ultra-επιτυχημένα video clips τους.

Ο δίσκος «Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ» κυκλοφορεί ΤΩΡΑ σε όλα τα δισκοπωλεία από την Cobalt Music.

Ακούστε τον ολόκληρο!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!