Η Μίνα Ορφανού μέσα στις 11 πιο όμορφες τρανσέξουαλ παγκοσμίως

Και ταλαντούχες θα συμπλήρωνα εγώ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η πολυτάλαντη Μίνα Ορφανού μίλησε για τους στόχους που έχει στην ζωή της,για τον έρωτα, αλλά και για ενδεχόμενο του να ανεβαίνει κάποια στιγμή τα σκαλιά της εκκλησίας.

“Έχω κάνει την υπέρβαση μου! Και έχω σπάσει τα ταμπού εδώ και πολύ καιρό με την πορεία μου στην υποκριτική. Είναι άδικο να τα βάζει όλη η Ελλάδα με 400 άτομα του τρίτου φύλου, να τα περιθωριοποιούν και αναπόφευκτα να επιλέγουν να βγουν στο δρόμο. Εγώ δεν περίμενα τη σόουμπιζ για να περπατήσω στο δρόμο της αξιοπρέπειας”, δήλωσε η ηθοποιός.

Έχοντας φύγει από το σπίτι της σε ηλικία 16 χρονών, η Μίνα δήλωσε: “Ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή μου. Άνοιξα την πόρτα, δεν είπα τίποτα σε κανέναν και έφυγα. Έπειτα από τρεις μήνες πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου. Ήξερε γιατί έφυγα! Δεν έφυγα με λεφτά. Κοιμόμουν για δυο συνεχόμενα βράδια στα παγκάκια. Δεν είμαι η πρώτη που κοιμήθηκα σε παγκάκι”.

Όταν ρωτήθηκε για τον έρωτα είπε: “Ο έρωτας ξέρεις τι είναι; Ο πρώην μου διάβασε σε μια συνέντευξη μου ότι δεν ερωτεύτηκα ποτέ, μόνο αγάπησα. Θύμωσε πάρα πολύ. Το λέω επανειλημμένα ότι δεν έχω ερωτευτεί ποτέ, μόνο αγάπησα. Γιατί μια βόλτα να κάνω έχω ερωτευτεί 15 φορές. Έχει αξία; Ενώ όταν αγαπάς, ούτε κερατώνεις ούτε πληγώνεις! Για αυτό δεν ερωτεύομαι. Τον άνθρωπο αυτόν τον αγάπησα, τον αγαπώ και θα τον αγαπώ. Και είμαι σίγουρη ότι δεν θα έρθει κάποιος άλλος στη ζωή μου. Είναι ψεύτικος ο έρωτας. Όλοι έχουν ερωτευτεί άπειρες φορές…Μαϊμού έρωτες”.

Τέλος, η Μίνα Ορφανούμίλησε για το θεσμό του γάμου και για το αν έχει ονειρευτεί έναν δικό της λέγοντας: “Κάποτε είπα πάνω στον ενθουσιασμό μου πως θα ήθελα να παντρευτώ. Σήμερα αναρωτιέμαι πως είπα κάτι τέτοιο. Όσο για το αν μου έχει γίνει πρόταση, σου απαντώ πως όχι,! Δεν μου έχει γίνει! Είμαστε πολλά χρόνια πίσω. Κοιτούσα τη λίστα με τις 11 πιο όμορφες τρανσέξουαλ του κόσμου, όπου και συμπεριλαμβάνομαι. Ξέρεις ποια μου άρεσε περισσότερο από όλες; Μια κυρία με τον άντρα της, που απέκτησαν δίδυμα με παρένθετη μητέρα. Γιατί στο εξωτερικό είναι αποδεκτό και στην Ελλάδα όχι; Μάλλον είμαστε τόσο καλοί και άμεμπτοι και δεν ρέει αίμα στις φλέβες μας αλλά αγιασμός”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!