Η Μελίνα Μερκούρη γίνεται μιούζικαλ [εικόνες]

Μια μουσικοθεατρική παράσταση που σίγουρα θα συγκινήσει το κοινό, αφού η αγάπη και ο θαυμασμός για την Μελίνα Μερκούρη, είναι διαχρονικός και ανεξίτηλος.


Η παράσταση «Melina Darling» που έγραψε και σκηνοθετεί ο Νίκος Μουρατίδης, αναμένεται να ανέβει στα τέλη Μαρτίου «Γυάλινο Μουσικό θέατρο» με την ζωή και τα τραγούδια της Μελίνας, 21 χρόνια μετά το θάνατό της. Με την Μπέσσυ Μάλφα, την Δέσποινα Ολυμπίου και την Κρινιώ Νικολάου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. O Νίκος Μουρατίδης μίλησε στο ΕΓΩ για αυτή την παράσταση!

– Πώς προέκυψε η ιδέα για τη παράσταση «Melina darling»;

«Μελίνα την γνώρισα στα μέσα της δεκαετίας του 70, συνεργαστήκαμε και μείναμε φίλοι μέχρι τέλους. Ήθελα πολύ να κάνω κάτι για να την φέρω ξανά, κατά κάποιο τρόπο κοντά μας.

 – Είχατε τσακωθεί ποτέ;

«Ποτέ και ούτε τη θυμάμαι να τσακώνεται σοβαρά με κάποιον. Η Μελίνα ήταν σαν παιδί. Της άρεσε να τσακώνεται με το Dassin στο τάβλι ας πούμε. Την διασκέδαζε. Ή έκανε ότι τσακωνόταν με την φίλη της και συνεργάτιδα της Μανουέλα Παυλίδου, για να της κάνει η Μανουέλα διάφορα χαριτωμένα και να γελάνε. Ήταν γενναιόδωρη και καθόλου μνησίκακη».

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!