Η Μαρία Μενούνος είναι Ελληνίδα και το δείχνει όπου και να βρεθεί

Πήγε βόλτα με το αυτοκίνητο της και τους γονείς της ακούγοντας τέρμα στο ράδιο Καζαντίδη! Δώσε πόνο λέμε Μαράκι μας!


Η Maria Menounos αγαπάει την Ελλάδα και το δηλώνει πολλές φορές! Τι κι αν γεννήθηκε στην Αμερική και ζει εκεί, αρκετά συχνά υπενθυμίζει σε όλους την καταγωγής της με διάφορους τρόπους. Έτσι αυτή την φορά θέλησε να το κάνει μ’έναν αλλόκοτο και συνάμα χιουμοριστικό τρόπο.

Τον τελευταίο καιρό ο κολλητός της είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος ζει μόνιμα πια στο Los Angeles. Ο κομμωτής, επιμελείται το look της δημοσιογράφου σε όλες της τις εμφανίσεις. Πέρα από τα επαγγελματικά όμως, περνάνε και αρκετό χρόνο μαζί. Ο Δημήτρης αγόρασε αμάξι και όπως ήταν λογικό θέλησε να κάνει μια βόλτα με την καλή του φίλη. Στο αυτοκίνητο εκτός από την ίδια, ήταν και οι γονείς της.

Φαίνεται πως απήλαυσαν την βόλτα τόσο πολύ, διότι η Maria δεν σταμάτησε λεπτό να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram για την βόλτα τους. Η μουσική ήταν στη διαπασών και η διάθεσή τους στα ύψη. Το ρεπερτόριο ξεκίνησε με Rihanna, την οποία συνόδευαν και οι δύο φίλοι, κάτι σαν backing vocals. Το κλίμα άλλαξε και η στροφή στη μουσική έγινε κατά 360 μοίρες όταν το ξένο pop ρεπερτόριο διαδέχτηκε ο Στέλιος Καζαντζίδης! Όλοι μαζί ξεκίνησαν να τραγουδάνε το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου». Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε και τους γονείς της. Ο πατέρας της μάλιστα σε κάποια φάση ανέφερε: «Είμαστε τρελοί»!

Bravo Maria, δείξε στους Αμερικανούς ακόλουθους σου τι εστί διασκέδαση!

Δείτε τα βίντεο:

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!