Η Μάγισσα – Ο Χαρίτος αποχαιρέτησε συνεργάτες μέσα από το Instagram!


Xθες, μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram ο Λευτέρης Χαρίτος αποχαιρέτησε με τα πιο όμορφα λόγια, ένα από τα δύο συνεργεία που δούλεψαν για την Μάγισσα.

Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της ανατρεπτικής Μάγισσας του ΑΝΤ1, μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις για την σειρά, μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα. Αυτή την φορά, έκανε μία ανάρτηση με φωτογραφίες, αποχαιρετώντας ένα από τα δύο συνεργεία που δούλεψαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της Μάγισσας.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Χαρίτος έγραψε: ”Πριν δύο ημέρες το ένα από τα δύο συνεργεία στη σειρά μας @magissa.ant1tv τελείωσε τα γυρίσματά του. Μία σπάνια ομάδα ανθρώπων και συνεργατών που άντεξε όλες τις κακουχίες. Σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους για την υπομονή, το πάθος, την ευγένια, τις ατελείωτες ώρες εργασίας και εκτός επίσημου ωραρίου και εν τέλει την όμορφη συνεργασία. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην @gogo_marangouli το ένα από τα δύο σκριπτ μας που ουκ ολίγες φορές που υπήρξε ανάγκη δούλεψε επάξια σαν σκηνοθέτρια με μεγάλη επιτυχία. Επίσης, οι φωτογραφίες της ανάρτησης της ανήκουν. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα! Σας ευχαριστώ για όλα!”.

Παρ’ όλα αυτά, το προηγούμενο διάστημα, αποκλειστικά για το tinasmess.gr,  η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε μιλήσει για απολύσεις που αναστατώνουν τους συντελεστές της σειράς “Η Μάγισσα”.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!