Η Lady Gaga παντρεύεται: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Taylor Kinney

Ή, όπως θα ονομάζεται σε λίγο, Taylor Gaga!


Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες, το παν τα άστρα και η Lady Gaga από τις 14 Φεβρουαρίου (γιατί φυσικά αυτό θα γινόταν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου) είναι και επίσημα μια αρραβωνιασμένη γυναίκα.

Ο τυχερός ονομάζεται Taylor Kinney και εκτός από «ο άνθρωπος που έπαθε gaga με τη Gaga» όπως γράφουν σε μια κρίση έμπνευσης και πρωτοτυπίας τα περισσότερα ξένα site, είναι και αρκετά γνωστός ηθοποιός κυρίως χάρη στον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά «The Vampire Diaries».

Και επειδή θα τον βλέπετε πολύ συχνά από δω και πέρα, ορίστε 5 ακόμα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για αυτόν:

  1. Έχει παίξει στο οσκαρικό «Zero Dark Thirty» και αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στην σειρά του NBC «Chicago Fire».
  2. Είναι σε επαφή με τα συναισθήματά του και δεν ντρέπεται για αυτό. Όπως είχε πει η Lady στους Times «Είναι ο πρώτος άντρας που βγαίνω μαζί του, ο οποίος κλαίει όταν τραγουδάω στη σκηνή. Αυτό σημαίνει τα πάντα για εμένα».
  3. Είναι ένα περήφανο «little monster». Η Gaga είχε πει στο show της Ellen DeGeneres το 2013 το εξής: «Είναι τρομερά παράξενος, στην πραγματικότητα. Συμπληρώνουμε ο ένας την παραξενιά του άλλου. Για την ακρίβεια αυτό ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που μου είπε. Είναι μια φράση από τον Dr. Seuss. Βρίσκεις στον άλλο μια παραξενιά συμβατή με τη δική σου».
  4. Κατάγεται από το Lancaster της Pennsylvania και έχει άλλα τρία αδέρφια. Η μητέρα του είναι οδοντίατρος και ο πατέρας του τραπεζίτης. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν σε μικρή ηλικία, ενώ ο αδερφός του, Ryan, πέθανε μέσα στο 2008.
  5. Ξεκίνησε να σπουδάζει Business Management στο West Virginia University, όπου και εξαιτίας ενός μαθήματος με θέμα το θέατρο αποφάσισε πως θέλει να γίνει ηθοποιός. Μετά από 1 χρόνο εγκατέλειψε τις σπουδές του και πήγε στη Χαβάη όπου δούλεψε ως ξυλουργός, ενώ έμαθε να κάνει surf και skydiving. Ένα χρόνο (πάλι) μετά, επέστρεψε στο Los Angeles και κυνήγησε το όνειρό του στην υποκριτική.

Και σε περίπτωση που δεν το ήξερες, το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τα γυρίσματα αυτού του videoclip:

mtvgreece.gr

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!