Η Lady D στο Vanity Fair

“Ήθελα να παντρευτώ τον Hasnat Khan.”


Έχουν περάσει περίπου 16 χρόνια από το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται στις καρδιές των Βρετανών και κατά συνέπεια να απασχολεί τον Τύπο.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της γέννησης του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Ο πρίγκιπας Γεώργιος-Αλέξανδρος δεν θα γνωρίσει ποτέ τη διάσημη γιαγιά του, σίγουρα όμως θα μάθει πολλά γι΄ αυτήν από τον μπαμπά του αλλά και από δημοσιεύματα και ταινίες αφιερωμένες σε εκείνη.

Δημοσιεύματα όπως αυτό του αμερικανικού Vanity Fair, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μεεξώφυλλο την αδικοχαμένη πριγκίπισσα και κεντρικό θέμα τον μυστηριώδη άντρα που έκλεψε την καρδιά της.

Πρόκειται για τον Πακιστανικής καταγωγής καρδιοχειρουργό Χασνάτ Καν, με τον οποίο είχε δεσμό τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της, από το 1995 έως το 1997. Όταν πέθανε η Λαίδη Ντι φημολογούνταν ότι είχε σχέση με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ, όμως σύμφωνα με το VF ο Δρ Καν ήταν  αληθινή αγάπη της Νταϊάνα.

“Η Νταϊάνα ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Χασνάτ Καν και ήθελε να τον παντρευτεί, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να μείνει στο Πακιστάν”, δήλωσε στο περιοδικό η πρώην σύζυγος του Καν. “Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που γίναμε φίλες”.

Η Τζέμινα Καν αποκάλυψε ότι το “Ρόδο της Αγγλίας” είχε μεταβεί δύο φορές στο Πακιστάν προσπαθώντας να έρθει σε επαφή με την οικογένεια του Δρ Καν και να συζητήσει το ενδεχόμενο να μείνει μαζί τους, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά “ένας τέτοιος γάμος θα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης για μια συντηρητική Πακιστανή μητέρα”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Vanity Fair, ο Πακιστανός καρδιοχειρουργός ήταν διστακτικός στο να αποκαλύψει το δεσμό του με την Νταϊάνα. “Ο Χασνάτ ήταν ένας έντιμος και ήσυχος άνδρας που ανησυχούσε για την αντίδραση της συντηρητικής οικογένειάς του”, εξήγησε η Τζέμινα Καν, τονίζοντας ότι απεχθανόταν να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Δρ. Χασνάτ Καν θα γίνουν γνωστές τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα κάνει πρεμιέρα η ταινία “Caught in Flight”, με πρωταγωνίστρια την Ναόμι Γουότς. Η ταινία καταγράφει το επιτυχημένο ανθρωπιστικό έργο της Λαίδη Ντι τα δυο τελευταία έτη της ζωής της.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!