Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη παίκτρια στο The Voice

Η ίδια πέρασε με επιτυχία από τη μεγάλη οντισιόν που έγινε στην Αθήνα και πλέον περιμένει να την ενημερώσουν για την επόμενη φάση του σόου.


Η λαϊκή ρήση λέει πως το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και στην περίπτωση της Μπέσσυς Αργυράκη και της κόρης της Εβελίνας Νικόλιζα ισχύει απόλυτα αφού η τελευταία χτίζει σιγά-σιγά τη δική της καριέρα στον χώρο του τραγουδιού.

Και όχι μόνο αυτό αλλά πρόκειται να συμμετάσχει και στο πολυαναμενόμενο talent show «The Voice».

Η 25χρονη Εβελίνα Εχοντας έχει αποκτήσει -εμπειρικά κυρίως- πολλές γνώσεις στον χώρο της μουσικής και αποφάσισε πως ήθελε να σπουδάσει και την τέχνη της υποκριτικής. Κάτι που έκανε αμέσως μόλις τελείωσε το σχολείο, στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Οταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, άρχισε να αναζητά την τύχη της στον καλλιτεχνικό χώρο και ήδη τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ηθοποιός και τραγουδίστρια. Η ίδια πέρασε με επιτυχία από τη μεγάλη οντισιόν που έγινε στην Αθήνα και πλέον περιμένει να την ενημερώσουν για την επόμενη φάση του σόου.

Αυτό θα είναι και το εισιτήριό της για τον αστραφτερό καλλιτεχνικό κόσμο, ώστε μέσα από την τηλεόραση να αναδείξει το ταλέντο της και να γίνει ευρύτερα γνωστή σύμφωνα με τη real.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!