Η κίνηση δεν «απεργεί»: Μποτιλιάρισμα με το καλημέρα στον Κηφισό – Δείτε LIVE πού υπάρχουν προβλήματα


Η κίνηση… δεν κάνει απεργία. Λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της απεργίας της ΓΣΕΕ και λόγω του ότι τα περισσότερα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν λειτουργούν κανονικά, οι περισσότεροι βγήκαν στους δρόμους με τα αυτοκίνητά τος.

Με το «καλημέρα» μποτιλιάρισμα επικρατεί στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (Λεωφόρος Αθηνών) και στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Στο «κόκκινο» είναι ο Κηφισός, στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι την Αχαρνών, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στην Λεωφόρο Μεσογείων και στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Δείτε εδώ το Δελτίο Κυκλοφορίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα εφαρμόσει η ΕΛ.ΑΣ. από τις 09:30 στο κέντρο της Αθήνας για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση –όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών– σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόροι Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παραπάνω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!