Η Κιμ Κατράλ η Σαμάνθα του Sex & the City μιλάει για τη μητρότητα

Μπορεί να μην έχει παιδιά αλλά είναι σαν να έχει.


Hγνωστή ως Samantha από το Sex and the City, Kim Cattrall έχει παντρευτεί τρεις φορές και δεν έχει παιδιά, κάτι που σχολιάζεται συχνά. Αλλά η Cattrall δεν ενδιαφέρεται για το τι λένε ενώ ανατριχιάζει κάθε φορά που την περιγράφουν ως «άτεκνη».

«Δεν είμαι βιολογικός γονέας, αλλά είμαι γονέας» λέει στο Woman’s Hour στο BBC 4. «Είμαι μέντορας για νέους και νέες ηθοποιούς, έχω ανιψιούς και ανιψιές με τους οποίους είμαι πολύ κοντά. Υπάρχει τρόπος να γίνω μητέρα στην εποχή που το όνομά σου δεν αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως του παιδιού. Μπορείς να εκφράσεις την μητρική σου πλευρά, πολύ ξεκάθαρα, πολύ έντονα. Νιώθεις ικανοποίηση».

Με πολλές γυναίκες να δηλώνουν με περηφάνια το δικαίωμά τους να είναι άτεκνες αλλά και με δημοφιλή βιβλία όπως το «Spinster» της Kate Bolick και το «Selfish, Shallow, and Self-Absorbed: Sixteen Writers on the Decision Not to Have Kids» της Meghan Daum που λένε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις παιδιά για να γίνεις μαμά, το όλο θέμα αποκτά μια νέα ενδιαφέρουσα οπτική.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!