Η Ελένη Πετρουλάκη επιστρέφει στην τηλεόραση

Κι άλλες αλλαγές στο «Joy»: Δύο αποχωρήσεις και μία νέα εντυπωσιακή είσοδος.


Η αλήθεια είναι πως στην εκπομπή «JOY», έχουν συμβεί πολλά, όχι μόνο από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα αλλά ακόμα και τώρα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Γύρω στα Χριστούγεννα, η εκπομπή σταμάτησε να βγαίνει στον αέρα, όμως επανήλθε λίγο καιρό πριν, έχοντας νέα πρόσωπα στο δυναμικό της, όπως αυτό της Τζένης Μπαλατσινού η οποία έχει αναλάβει το κομμάτι των συνεντεύξεων. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν την έκαναν να πάρει τα πάνω της, γι’ αυτό και τώρα ήρθαν κι άλλες αλλαγές.

Ας τις δούμε αναλυτικά. Την αρχισυνταξία εγκατέλειψε ο Νίκος Τιλκερίδης, ενώ από την εκπομπή αποχώρησε και ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέππας. Την θέση του πρώτου παίρνει η Έλενα Αρσένη και του δεύτερου η Ελένη Πετρουλάκη.

Η ίδια δεν θα ασχοληθεί με τη γυμναστική αυτή τη φορά, δείχνοντας στο γυναικείο κοινό όλες τις νέες ασκήσεις που κάνοντάς τις θα χάσουν αρκετά κιλά, αλλά θα αναλάβει την παρουσίαση μιας στήλης που θα ασχολείται με τη σωστή διατροφή, την ομορφιά και θα δίνει μια σειρά από fitness συμβουλές.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!